ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "φάουλ" του Ρονάλντο προκάλεσε... παρέμβαση Μπαλοτέλι!

Juventus forward Cristiano Ronaldo gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Nov. 12, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus forward Cristiano Ronaldo gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Nov. 12, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε να πικάρει με ιδιαίτερο στιλ τον γκολκίπερ της Τορίνο μετά το γκολ που σημείωσε εις βάρος του από το σημείο του πέναλτι και ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν... κρατήθηκε (VIDEO).

Το "Derby della Mole" δεν είχε πολύ μεγάλες φάσεις, είχε ωστόσο μία μεγάλη νικήτρια: την Γιουβέντους που έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Τορίνο με το εύστοχο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 70' και έφτασε στους 46 πόντους μετά από 16 ματς, με απολογισμό 15 νίκες και 1 ισοπαλία.

Η φάση πάντως του γκολ της "βέκια σινιόρα" κατάφερε να... ανάψει τα αίματα και να δημιουργήσει σκηνικό έντασης για αρκετά δευτερόλεπτα. Όχι για την ορθότητα ή μη του πέναλτι (υπήρχε σαφής παράβαση του γκολκίπερ Ιτσάσο σε μαρκάρισμά του στον Μάντζουκιτς) αλλά για τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο αφότου η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα.

Και αυτό γιατί τη στιγμή που ο πορτιέρε της "γκρανάτα" είχε σηκωθεί (έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και βρήκε λίγο τη μπάλα, δεν μπόρεσε όμως να αποτρέψει το γκολ), ο Πορτογάλος πέρασε από μπροστά του και σκούντηξε το στήθος του με το δικό του), προκαλώντας εκνευρισμό στους παίκτες των γηπεδούχων.

Το "φάουλ" του Ρονάλντο προκάλεσε... παρέμβαση Μπαλοτέλι!

Η αλήθεια είναι πως ο Ρονάλντο (που εν τω μεταξύ πήρε κάρτα για αυτή την ενέργεια) κατάλαβε το λάθος του και έσπευσε να αγκαλιάσει τον αντίπαλό του για να ζητήσει συγγνώμη με αυτό τον τρόπο, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν με την κίνησή του.

Μεταξύ αυτών και ένας παίκτης που γνωρίζει απ'έξω και ανακατωτά τα ιταλικά γήπεδα, με τον Μάριο Μπαλοτέλι να παρακολουθεί το ματς από την τηλεόραση και να ανεβάζει σε Instastory το σκηνικό με τον Ρονάλντο και τον Ιτσάσο.

Συνόδευσε μάλιστα το video με μία λεζάντα γεμάτη νόημα: "Αν το είχα κάνει εγώ... Γεια σας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ