ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αστέρι της Γουλβς που "ακύρωσε" ευγενικά κοτζάμ Γιουβέντους

Το αστέρι της Γουλβς που "ακύρωσε" ευγενικά κοτζάμ Γιουβέντους

Πορτογαλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η Γιουβέντους συζήτησε με τον Ζόρζε Μέντες μεταξύ άλλων και για την περίπτωση Ρούμπεν Νέβες, ωστόσο ο 21χρονος δεν "ψήνεται" να εγκαταλείψει το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο μεγαλομάνατζερ, Ζόρζε Μέντες συναντήθηκε με παράγοντες της Γιουβέντους -όπως αναφέρουν Ιταλοί και Πορτογάλοι ρεπόρτερ- και οι δύο πλευρές συζήτησαν για το ενδεχόμενο μελλοντικής τους συνεργασίας μ' ένα από τα μεγάλα ονόματα που εκπροσωπεί ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη Record, λοιπόν, επισημαίνουν ότι ο παίκτης που συζητήθηκε περισσότερο ήταν ο Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς ο οποίος βγάζει μάτια στην Premier League και η "Μεγάλη Κυρία" σχεδίαζε να τον κάνει δικό της από τον Γενάρη κιόλας.

Ωστόσο, το πορτογαλικό δημοσίευμα επιμένει ότι ο 21χρονος Πορτογάλος είναι αρνητικός στη μετακίνησή του στο Τορίνο και ευγενικά -μέσω του Μέντες- έκλεισε την πόρτα!

Στόχος του φαίνεται πως είναι η παραμονή στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι κολακευμένος από τα καλά λόγια που έχει πει για εκείνον ο Πεπ Γκουαρντιόλα, γεγονός που τον κάνει να περιμένει πρόταση από τη Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ