ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τέλος από τη Γιουβέντους ο Μαρκίζιο

Juventus midfielder Claudio Marchisio runs with the ball against Benfica during the first half of an International Champions Cup tournament soccer match, Saturday, July 28, 2018, in Harrison, N.J. (AP Photo/Julio Cortez)
Juventus midfielder Claudio Marchisio runs with the ball against Benfica during the first half of an International Champions Cup tournament soccer match, Saturday, July 28, 2018, in Harrison, N.J. (AP Photo/Julio Cortez) AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κλάουντιο Μαρκίζιο, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ύστερα από μία... ζωή, ο Κλάουντιο Μαρκίζιο αποτελεί παρελθόν από τη Γιουβέντους. Οι "μπιανκονέρι" ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον 32χρονο χαφ, ύστερα από 25 χρόνια κοινή πορείας. Ο έμπειρος μέσος είναι προϊόν των ακαδημιών της "Γιούβε", στην πρώτη ομάδα της οποίας αγωνίστηκε από το 2005 έως το 2018, με μία ενδιάμεση στάση τη σεζόν 2007/08 στην Έμπολι με τη μορφή δανεισμού.

Το συμβόλαιο του Μαρκίζιο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2020, αλλά οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν τους δρόμους τους. Με τη φανέλα της Γιουβέντους, ο Ιταλός διεθνής μέσος σημείωσε 37 γκολ και μοίρασε 42 ασίστ σε 389 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατέκτησε εφτά πρωταθλήματα, τέσσερα Coppa Italia και τρία Supercoppa Italiana. Παράλληλα, είναι 55 φορές διεθνής με ήταν Ιταλία, έχοντας πετύχει και πέντε γκολ.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ