ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στα άδυτα της Γιουβέντους μέσω του Netflix

Στα άδυτα της Γιουβέντους μέσω του Netflix

Το "Πρώτη Ομάδα: Γιουβέντους", η σειρά ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τις ιστορίες της "Βέκια Σινιόρα", είναι τώρα διαθέσιμη στο Netflix. Το πρώτο μέρος κυκλοφόρησε σήμερα (16.2), το δεύτερο μέρος διαθέσιμο μέσα στο 2018.

ΤοNetflixθα ακολουθήσει τις πιο συναρπαστικές ιστορίες αλλά και τους χαρακτήρες της Γιουβέντους κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-2018, περνώντας χρόνο με τους παίκτες εντός και εκτός γηπέδου, στον δρόμο, στο σπίτι και όπου χρειάζεται για να καταγραφούν εις βάθος οι αληθινές ζωές που καθιστούν την "Βέκια Σινιόρα" ως μια από τις πιο συναρπαστικές ομάδες στον κόσμο.

Οι φίλοι της Γιουβέντους θα έχουν πρόσβαση στο παρασκήνιο της ομάδας και θα αισθανθούν πιο κοντά από ποτέ όχι μόνο στην ομάδα που κατέκτησε έξι σερί πρωταθλήματα, αλλά και σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο Ντόουγκλας Κόστα, ο Γκονσαλο Ιγκουαίν, ο Κλαούντιο Μαρκίσιο, ο Μίραλεμ Πιάνιτς, ο Ντανιέλ Ρουγκάνι, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ξεδιπλώνουν την προσωπικότητά τους και αποκαλύπτονται στον κόσμο.

Σε ρόλο αφηγητή μεταξύ άλλων ο 40χρονος Μπουφόν, ο άνθρωπος που αποτελεί τη σημαία του συλλόγου και έχει κατακτήσει μαζί της δέκα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα, έχει πάει σε δυο τελικούς Champions League, μετρώντας 642 εμφανίσεις σε 17 σεζόν.

Κλαίω συχνά και κλαίω μόνος. Το κλάμα βοηθάει, σε απελευθερώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι άνθρωπος. Ποτέ δεν κλαίω για το ποδόσφαιρο. Μπορώ να συγκινηθώ, αλλά δεν έχει να κάνει με την ήττα αυτή καθεαυτή. Είναι κάτι πιο πολύπλοκο και ρομαντικό", λέει ο "φύλακας άγγελος" της εστίας της Γιουβέντους.

Η σειρά ντοκιμαντέρ"Πρώτη Ομάδα: Γιουβέντους" θα δώσει στο κοινό μια βαθύτερη κατανόηση των παικτών, των προπονητών καθώς και της διοίκησης της ομάδας σε ένα έντονα προσωπικό επίπεδο, ανακαλύπτοντας την ιστορία των αντρών πέρα από τις φανέλες.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ