ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σε γιοτ στην Κυανή Ακτή ο Σάρι ζήτησε από τον Ρονάλντο τον CR9

Real Madrid new soccer player Cristiano Ronaldo from Portugal gestures to fans during his presentation at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on Monday, July 6, 2009. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Real Madrid new soccer player Cristiano Ronaldo from Portugal gestures to fans during his presentation at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on Monday, July 6, 2009. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Εγινε η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Ρονάλντο με τον κόουτς Σάρι. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το νέο ρόλο του CR7 στη Γιουβέντους σε γιοτ στη Γαλλική Ριβιέρα.

Πληθώρα ιταλικών δημοσιευμάτων υποστηρίζουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μαουρίτσιο Σάρι συναντήθηκαν -όχι στην Ελλάδα- και συζήτησαν για το νέο ρόλο που θα έχει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υπό τις οδηγίες του Ιταλού κόουτς στην Γιουβέντους. Το ποδοσφαιρικό ραντεβού φέρεται να συνέβη στην Κυανή Ακτή στη Γαλλική Ριβιέρα εντός πολυτελούς γιοτ.

Ο Σάρι, λοιπόν, εικάζεται ν' ανέλυσε στον Κριστιάνο ότι τον θέλει περισσότερο CR9 παρά CR7. Στη γειτονική χώρα επισημαίνουν πως ο Ρονάλντο θα γίνει κάτι σαν τον Μέρτενς στην Νάπολι και τον Αζάρ στην Τσέλσι όταν δούλευαν οι δύο ομάδες με εκείνον στο τιμόνι. Αυτό σημαίνει ότι ο Κριστιάνο προορίζεται να παίξει μόνος στην κορυφή την επόμενη σεζόν και όχι στο πλάι ενός σέντερ φορ, όπως κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια της καριέρας του.

Παράλληλα, γίνονται αναφορές στις σκέψεις του Σάρι σχετικά με την απόφασή του ν' αλλάξει μόνιμα θέση στον Ρονάλντο. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο 60χρονος τεχνικός της "Μεγάλης Κυρίας" πιστεύει ότι ο Πορτογάλος με την μονιμοποίηση του στην κορυφή της επίθεσης θα ολοκληρώσει τη σεζόν με 40 γκολ.

Βέβαια, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Κριστιάνο ν' αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Οι επιτυχίες της Πορτογαλίας ήρθαν όταν ο CR7 από winger έγινε φορ, ενώ και στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι τον δοκίμασε στην αιχμή του δόρατος και πέτυχε.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ