ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σάρι: "Τυχεροί που κυνηγάμε τρεις στόχους σε διαφορετικές περιόδους"

Coach Maurizio Sarri arrives at the Juventus sport center to resume training in Turin, Italy, Monday, May 18, 2020. Italy is slowly lifting sanitary restrictions after a two-month coronavirus lockdown. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Coach Maurizio Sarri arrives at the Juventus sport center to resume training in Turin, Italy, Monday, May 18, 2020. Italy is slowly lifting sanitary restrictions after a two-month coronavirus lockdown. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP) FABIO FERRARI/LAPRESSE VIA AP

Ο Μαουρίτσιο Σάρι χτύπησε καμπανάκι στους παίκτες τους ενόψει της ρεβάνς με την Μίλαν στα ημιτελικά του Coppa Italia και μίλησε ανοιχτά για το αβαντάζ της Γιουβέντους ως το τέλος της σεζόν.

Γιουβέντους και Μίλαν είναι οι ομάδες που θα σφραγίσουν την επιστροφή της ποδοσφαιρικής δράσης στην Ιταλία μετά από αποχή τριών μηνών ελέω κορονοϊού και ο Μαουρίτσιο Σάρι πήρε την ασίστ από αυτό το γεγονός για να αναλύσει τις σκέψεις του για τη συνέχεια.

Μέσα σε αυτές είναι και το αβαντάζ που θεωρεί η βέκια σινιόρα ελέω του προγράμματος, με τον τεχνικό των μπιανκονέρι να καταστά ωστόσο σαφές πως οι απουσίες των Ιμπραχίμοβιτς και Τεό Ερναντέζ από τον δεύτερο ημιτελικό στο Τορίνο (1-1 το πρώτο ματς) δεν πρέπει να χαλαρώσουν την ομάδα του.

"Νομίζω πως είμαστε τυχεροί που παίζουμε για τρεις στόχους και είμαστε σε θέση να τους διεκδικήσουμε ξεχωριστά τον έναν από τον άλλο.

Juventus' Paulo Dybala, second left, fights for the ball with AC Milan's Hakan Calhanoglu, left, AC Milan's Ismael Bennacer, right, and AC Milan's Ismael Bennacer during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Paulo Dybala, second left, fights for the ball with AC Milan's Hakan Calhanoglu, left, AC Milan's Ismael Bennacer, right, and AC Milan's Ismael Bennacer during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Αυτό μπορεί να είναι αβαντάζ για εμάς" , δήλωσε αρχικά στο "Sky Sport" ο Σάρι για να μιλήσει κατοπιν για τη ρεβάνς με την Μίλαν όπου η βέκια σινιόρα θα κυνηγήσει την πρόκριση στον τελικο του Coppa Italia της 17ης Ιουνίου.

"Τα ματς με την Μίλαν, αυτή τη σεζόν, ήταν όλα δύσκολα, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Είναι ένας αντίπαλος που μας δημιουργεί δυσκολίες.

Το αποτέλεσμα στον πρώτο ημιτελικο (σ.σ. 1-1) δεν μας δίνει κάποια εγγύηση. Οι τιμωρίες της Μίλαν με κάνουν να πιστεύουν πως θα παρατάξουν μία ανταγωνιστική 11άδα, όπως και στο πρώτο ματς. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου το τελικό αποτέλεσμα είναι ανοιχτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ