ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σάρι: Παραμένει χωρίς τίτλο στην Ιταλία

Chelsea head coach Maurizio Sarri smokes a cigaret on the bench after winning the Europa League Final soccer match between Chelsea and Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Thursday, May 30, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Darko Bandic)
Chelsea head coach Maurizio Sarri smokes a cigaret on the bench after winning the Europa League Final soccer match between Chelsea and Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Thursday, May 30, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Ο Μαουρίτσιο Σάρι γεύτηκε το πικρό ποτήρι της ήττας στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και εξακολουθεί να παραμένει χωρίς εγχώριο τίτλο στην Ιταλία.

Πολλοί είναι αυτοί που επικρίνουν τον Μαουρίτσιο Σάρι για το γεγονός ότι παραμένει... άτιτλος στην Ιταλία και είναι δεδομένο πως οι επικριτές θα αυξηθούν μετά την απώλεια του Κυπέλλου από την πρώη ομάδα του, τη Νάπολι, στον τελικό του Coppa Italia που έγινε στη Ρώμη.

Ο αγώνας έληξε χωρίς σκορ και οι παρτενοπέι επικράτησαν 4-2 στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, με τον Τζενάρο Γκατούζο να γεύεται αυτό που ουδέποτε κατάφερε ο συνάδελφός του, στα χρόνια του οποίου η Νάπολι έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μετουσιώθηκε σε κούπα.

Ενοχλούμαι όταν ακούω ότι δεν έχω κερδίσει κάτι στην Ιταλία, γιατί έχω πανηγυρίσει οκτώ ανόδους. Πιθανόν να είναι μικρό πράγμα συγκριτικά με το Champions League και το Πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι σημαντικό να κερδίζεις σημαντικούς τίτλους και υπάρχει μία επιθυμία να σηκώσουμε το Κύπελλο", είχε τονίσει παραμονές του τελικού ο Σάρι και δυστυχώς για τον ίδιο δεν ήρθε ο πρώτος του τίτλος, αν και διεκδικεί ακόμα το πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους.

Θυμίζουμε βέβαια πως πέρυσι κατέκτησε το Europa League ως προπονητής της Τσέλσι απέναντι μάλιστα στη συμπολίτισσα, Άρσεναλ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ