ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σάρι για Ρονάλντο: "Θέλω να τον κάνω να κερδίσει 6η Χρυσή Μπάλα"

Juventus head coach Maurizio Sarri looks on before the Italian Cup soccer match between Juventus and Udinese, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Jan. 15, 2020. (Fabio Ferrari/LaPress via AP)
Juventus head coach Maurizio Sarri looks on before the Italian Cup soccer match between Juventus and Udinese, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Jan. 15, 2020. (Fabio Ferrari/LaPress via AP) FABIO FERRARI/LAPRESS VIA AP

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποθέωσε τους Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν που οδήγησαν την Γιουβέντους στους "8" του Κυπέλλου Ιταλίας ενώ δεν έκρυψε τη μεγάλη επιθυμία του να βοηθήσει τον Ρονάλντο να πάρει μία ακόμα Χρυσή Μπάλα.

Η Γιουβέντους ήταν καταιγιστική κόντρα στην Ουντινέζε την οποία και σάρωσε με 4-0 για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Coppa Italia, με το αργεντίνικο δίδυμο Ιγκουαΐν - Ντιμπάλα να κάνει όργια καθώς πέτυχε τα πρώτα τρία τέρματα της ομάδας του.

"Άξιζε να πληρώσεις εισιτήριο για να δεις αυτό το γκολ", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σάρι για ένα από τα τέρματα της βέκια σινιόρα όπου οι δύο επιθετικοί έκρυψαν τη μπάλα κάνοντας πάσες ο ένας στον άλλο, με τον έμπειρο τεχνικό να δικαιολογεί την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το ματς λέγοντας:

"Ο Ρονάλντο είχε ιγμορίτιδα για δύο ημέρες, το πρωί της Τετάρτης αισθάνθηκε λίγο καλύτερα, όμως το απόγευμα ανέβασε θερμοκρασία και μαζί με το γιατρό αποφασίσαμε, από τη στιγμή που είχαμε μία τόσο κρύα βραδιά στο Τορίνο, να μην πάρουμε το ρίσκο και να τον στείλουμε στο κρεβάτι.

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates with teammate Miralem Pjanic after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Roma and Juventus at the Rome Olympic Stadium, Italy, Sunday, Jan. 12, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates with teammate Miralem Pjanic after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Roma and Juventus at the Rome Olympic Stadium, Italy, Sunday, Jan. 12, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Θα μου άρεσε να κάνω τον Κριστιάνο να κατακτήσει την έκτη Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του καθώς το να βλέπω κάποιον εκεί έξω να έχει μία παραπάνω από αυτόν είναι ενοχλητικό..."

Όσον αφορά στην αναφορά των δημοσιογράφων για μία ακόμα φορά σε... Sarriball και Sarrismo, με την Γιουβέντους να παίζει ποδόσφαιρο με πολλές πάσες και γρήγορες εναλλαγές που του αρέσει, ανέφερε:

"Εσείς εφηύρατε αυτές τις λέξεις. Αυτή η Γιούβε δεν είναι του Σάρι. Είναι του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Ντιμπάλα, του Ιγκουαΐν και όλων αυτών των σημαντικών παικτών που έχουν φέρει επιτυχία σε κάθε προπονητή έχει συνεργαστεί μαζί τους.

Προσπαθώ να δώσω κάποια μικρή συνεισφορά αλλά θα πρέπει να σεβόμαστε τα χαρακτηριστικά αυτών των ποδοσφαιριστών που είναι παγκόσμιας κλάσης".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ