ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σάρι: Ένα χρόνο μετά το μεσαίο δάχτυλο αναλαμβάνει τη Γιουβέντους

Σάρι: Ένα χρόνο μετά το μεσαίο δάχτυλο αναλαμβάνει τη Γιουβέντους

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ανέλαβε κι επίσημα την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, στους οπαδούς της οποίας έδειχνε το μεσαίο δάχτυλό του πριν από ένα χρόνο ως προπονητής της Νάπολι για ν' απαντήσει στις ύβρεις τους. (VIDEO)

Η Τσέλσι ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (16/6) την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι και την ίδια ώρα η Γιουβέντους επισημοποίησε την πρόσληψή του στη θέση του προπονητή.

Μπορεί ο 60χρονος Ναπολιτάνος να γίνει αποδεκτός με το "καλημέρα" της θητείας του από τους οπαδούς των μπιανκονέρι; Δεν έχουν περάσει άλλωστε και... αιώνες από τις 22 Απριλίου του 2018.

Ο Σάρι, ως προπονητής της Νάπολι τότε, δεχόταν ύβρεις από τους οπαδούς της νέας του ομάδα κι απάντησε μέσα από το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή των παρτενοπέι στο "Juventus Stadium" για το ματς.

Πώς; Υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του. Η Νάπολι είχε φύγει με τη νίκη (0-1) από το Τορίνο σ' εκείνο το ματς χάρη στο γκολ του Καλιντού Κουλιμπαλί, αναπτέρωσε τις ελπίδες της για κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά ακόμη μία φορά αυτό κατέληξε στη Γηραιά Κυρία.

Ένα χρόνο μετά ο Σάρι αναλαμβάνει την τεχνική της ηγεσίας. Το σίγουρο είναι ότι ο πρώην τεχνικός Πεσκάρα, Αρέτσι, Αβελίνο, Βερόνα, Περούτζια, Γκροσέτο, Αλεσάντρια, Σορέντο και Έμπολι θα χρειαστεί ένα διάστημα για να πείσει τους οπαδούς της. Θυμηθείτε το περιστατικό:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ