ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: "To δυσκολότερο πρωτάθλημα είναι η Serie A"

Juventus forward Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus forward Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κριστιάνο Ροναλντο ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του πως δεν του λείπει κάτι από την Μαδρίτη ενώ εξήγησε για ποιο λόγο το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δυσκολότερο από το ισπανικό και το αγγλικό.

O Ζινεντίν Ζιντάν αρνήθηκε να αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής του Ρονάλντο στην Ρεάλ στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του ως τεχνικός της Ρεάλ για δεύτερη φορά, όμως ο "CR7" κατέστησε σαφές πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στην Ιταλία και δεν υπάρχει κάτι από την Μαδρίτη που να του λείπει πλέον στη ζωή του.

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ιταλία σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αισθάνομαι ωραία εδώ, δεν περίμενα από το ιταλικό πρωτάθλημα να έχει τέτοια μεγάλη ποιότητα και κατά τη γνώμη μου είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα για τους επιθετικούς", τόνισε ο Πορτογάλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "DAZN", για να προσθέσει:

"Είμαι ευτυχισμένος τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου. Έχουμε προσαρμοστεί καλά, αγαπάμε την Ιταλία. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος ζωής, μία διαφορετική χώρα, μία διαφορετική γλώσσα και μία διαφορετική κουλτούρα, όμως έχω εγκλιματιστεί.

Έζησα μακριά από το σπίτι μου από τότε που ήμουν 11, οπότε δεν έχω πρόβλημα προσαρμογής. Πήγα στην Αγγλία στα 18 μου, στην Μαδρίτη όταν ήμουν 25 και στο Τορίνο στα 33 μου. Δεν μου λείπει η Μαδρίτη ή η Πορτογαλία.

Προφανώς, άφησα πίσω αρκετούς φίλους, άφησα έναν μεγάλο σύλλογο. Άφησα έναν σύλλογο που μου έδωσε πολλή αγάπη, αλλά και οπαδούς, φίλους... Δεν μου λείπει όμως η χώρα επειδή έχω τα ίδια πράγματα και εδώ. Δεν ήταν δύσκολο για μένα.

Κατά τη γνώμη μου, είναι δυσκολότερο να σκοράρεις στην Serie A απ'ότι στην La Liga, που είναι ένα πιο ανοιχτό πρωτάθλημα. Οι ομάδες στην Ισπανία παίρνουν μεγαλύτερα ρίσκα, ενώ στην Ιταλία η προτεραιότητα είναι να αμύνεσαι καλά και μετά να επιτίθεσαι.

Έπαιξα και στην Αγγλία πέντε χρόνια, παρόλα αυτά πιστεύω ότι δεν υπάρχει δυσκολότερο πρωτάθλημα για να σκοράρεις από το ιταλικό".

Στην ίδια συνέντευξη, ο "CR7" αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της Γιουβέντους να ανατρέψει το 0-2 που έχασε στην Μαδρίτη από την Ατλέτικο για να πάρει το εισιτήριο για τους "8" του Champions League, λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Η Ατλέτικο είναι μία ομάδα που έχει παίξει σε δύο τελικούς Champions League στα τέσσερα προηγούμενα χρόνια. Είναι μία ομάδα υποψήφια για την κατάκτηση του Champions League. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά αν παίξει καλά η Γιουβέντους θα περάσει".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ