ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: "Θέλω να συνεχίσω τις σπουδές μου και να παίξω σε ταινία"

Ρονάλντο: "Θέλω να συνεχίσω τις σπουδές μου και να παίξω σε ταινία"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσιοποίησε την επιθυμία του να συνεχίσει τις σπουδές του όταν πει αντίο στο ποδόσφαιρο καθώς και να πάρει μέρος σε μία κινηματογραφική ταινία.

Αυτή τη στιγμή μεσουρανεί στον παγκόσμιο πάλκο, όμως τι θα γίνει όταν πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, έχει ήδη σκεφτεί την επόμενη ημέρα και δεν είχε πρόβλημα να μοιραστεί τις σκέψεις του στο πλαίσιο ενός αθλητικού συνεδρίου στο Ντουμπάι.

"Δεν είχα ποτέ μία άσχημη σεζόν στη ζωή μου επειδή είμαι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις. Πάντα παίζω με την πρόθεση να νικάω.

Τη στιγμή που το σώμα μου δεν θα μπορεί πια να ανταποκριθεί με τον κατάλληλο τρόπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τότε θα είναι η ώρα για μένα να σταματήσω.

Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Group D soccer match between Bayer Leverkusen and Juventus at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Group D soccer match between Bayer Leverkusen and Juventus at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Πολλά χρόνια πριν, η ιδανική ηλικία για να σταματήσει ένας παίκτης ήταν 30 ή 32 ετών, τώρα βλέπεις ακόμα παίκτες που έχουν φτάσει τα 40 χρόνια", είπε μεταξύ άλλων ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, για να προχωρήσει κατόπιν σε αποκαλύψεις αναφορικά με τα μελλοντικά του πλάνα.

"Όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο, θα ήθελα να συνεχίσω τις σπουδές μου. Έστιάζω πολύ στο να μελετώ, να μαθαίνω, επειδή δυστυχώς οι σπουδές που έχω κάνει δεν απαντούν σε όλα τα ερωτήματα που έχω στο μυαλό μου.

Ένα πράγμα επίσης που με γοητεύει είναι να προσπαθήσω να πάρω μέρος σε ταινία", κατέληξε ο Ρονάλντο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με την βέκια σινιόρα, όταν θα έχει συμπληρώσει το 37ο έτος της ηλικίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ