ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: Μήνυμα στους οπαδούς λίγο πριν το ντέρμπι με την Μίλαν

Juventus' Cristiano Ronaldo warms up prior to a round of sixteen, first leg, soccer match between Lyon and Juventus at the at the Lyon Olympic Stadium in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Juventus' Cristiano Ronaldo warms up prior to a round of sixteen, first leg, soccer match between Lyon and Juventus at the at the Lyon Olympic Stadium in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Γιουβέντους και Μίλαν μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση στην ποδοσφαιρική Ιταλία και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στους οπαδούς της βέκια σινιόρα ενόψει του κρίσιμου ημιτελικού Κυπέλλου.

Μίλαν και Γιουβέντους αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας που έγινε στις 13 Φεβρουαρίου στο "Σαν Σίρο" και τώρα, τρεις μήνες μετά, είναι έτοιμες για τον αγώνα ρεβάνς στο Τορίνο.

Φυσικά, έχει μεσολαβήσει ένα διάστημα τρίμηνης αγωνιστικής απραξίας για όλες τις ομάδες ελέω του κορονοϊού και το αποψινό ματς στο "Allianz Stadium" θα είναι ιδιαίτερο και για τους δύο μονομάχους αφού θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό θα είναι μείον κυρίως για τους Τορινέζους που δεν θα έχουν το αβαντάζ του κόσμου τους, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φρονίζει πάντως να ζεσταίνει τους τιφόζι της "Γιούβε" με ένα μήνυμά του στα social media λίγες ώρες πριν τη σπουδαία αναμέτρηση με τους ροσονέρι.

"Όπου και αν είστε, θα είμαστε πάντα μαζί", έγραψε στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media ο Πορτογάλος (το αγγλικό αυτό μήνυμα συνοδεύτηκε από τα hashtag #FinoAllaFine και #ForzaJuve), προκαλώντας ευφορία ενθουσιασμού στους υποστηρικτές των πρωταθλητών Ιταλίας.

Σημειώνεται πως η νικήτρια του ζευγαριού αυτού θα αντιμετωπίσει στον τελικό της 17ης Ιουνίου (θα διεξαχθεί στο Ολίμπικο της Ρώμης) την ομάδα που θα επικρατήσει στο ζευγάρι Νάπολι - Ίντερ, με τους παρτενοπέι να έχουν το αβαντάζ του 1-0 υπέρ τους από το πρώτο ματς στο Μιλάνο ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (13/6) στο Σαν Πάολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ