ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: "Κούπα αφιερωμένη σε όσους αγαπούν την Γιουβέντους και εμένα"

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during of the Italian Super Cup final soccer match between AC Milan and Juventus at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Wednesday, Jan. 16, 2019. (AP Photo)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during of the Italian Super Cup final soccer match between AC Milan and Juventus at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Wednesday, Jan. 16, 2019. (AP Photo) AP IMAGE

Ο MVP του ιταλικού Σούπερ Καπ, Κριστιάνο Ρονάλντο, αφιέρωσε σε... αρκετούς την νίκη επί της Μίλαν ενώ έδωσε σύνθημα για τα επόμενα τρόπαια με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο άνθρωπος των τελικών έδρασε και πάλι, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει το νικητήριο γκολ της Γιουβέντους στο Supercoppa Italiana και να χαρίζει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην ομάδα του φτάνοντας τα 19 σε 28 τελικούς που έχει πάρει μέρος στην καριέρα του.

"Ήταν ένα δύσκολο ματς, κυρίως λόγω της ζέστης. Όμως παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, ήταν αυτό που ήθελα. Είμαι χαρούμενος επίσης γιατί πέτυχα το καθοριστικό γκολ.

Κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, θέλαμε να αρχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απονομή του τροπαίου ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και πρόσθεσε:

"Θα πρέπει να συνεχίσουμε βήμα βήμα. Ο στόχος ήταν να αρχίσουμε καλά, τώρα θα πρέπει να δουλέψουμε ήρεμα για τα άλλα τρόπαια.

Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος της Γιούβε, είναι όμως ακόμα μακρύς ο δρόμος και θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι.

Μία αφιέρωση για τον τίτλο; Στους οπαδούς, στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Αλλά και για όλους όσοι αγαπούν την Γιουβέντους και τον Κριστιάνο Ρονάλντο".

Λίγο αργότερα, ο "CR7" ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Γιουβέντους όπου οι παίκτες πανηγύριζαν με το βαρύτιμο τρόπαιο, γράφοντας τα εξής:

"Γιορτάζουμε μαζί το πρώτο τρόπαιο της σεζόν! Μπράβο παιδιά, συνεχίζουμε έτσι μέχρι τέλους".

Photo Credits: Ap Image

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ