Ρονάλντο: "Ίσως σταματήσω του χρόνου"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στο "TVI" και υποστήριξε πως είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη δράση το καλοκαίρι του 2021, παρότι έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους γι' ακόμα τρία χρόνια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του, παραμένει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών παγκοσμίως. Αν όχι ο κορυφαίος. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φροντίζει ιδιαίτερα τον εαυτό του και έχει θέσει ως στόχο να συνεχίσει το ποδόσφαιρο μέχρι τα 40-41.

Ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο "TVI" άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και να αποχωρήσει από τη δράση το καλοκαίρι του 2021, παρότι έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους γι' ακόμα τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν σκέφτεται την απόσυρση, δήλωσε:  "Δεν το σκέφτομαι. Ίσως σταματήσω του χρόνου. Όμως, μπορεί να παίξω μέχρι τα 40-41. Δεν ξέρω. Αυτό που λέω πάντα είναι: απόλαυσε την στιγμή. Είναι ένα υπέροχο δώρο (σ.σ. το ποδόσφαιρο) και θέλω να συνεχίσω να το απολαμβάνω".

 

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS