ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο για Μέσι: "Πρέπει να πάρω 8 Χρυσές Μπάλες για να είμαι πάνω από αυτόν"

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Lithuania and Portugal at LFF stadium in Vilnius, Lithuania, Tuesday, Sept. 10, 2019. (AP Photo/Mindaugas Kulbis)
Portugal's Cristiano Ronaldo gestures during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Lithuania and Portugal at LFF stadium in Vilnius, Lithuania, Tuesday, Sept. 10, 2019. (AP Photo/Mindaugas Kulbis) AP PHOTO/MINDAUGAS KULBIS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε με ειλικρίνεια πως θεωρεί τον εαυτό του τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών ενώ χαρακτήρισε ευεργετική την κόντρα του με τον Λιονέλ Μέσι την τελευταία 15ετία.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν κερδίσει τον ίδιο αριθμό Χρυσών Μπαλών (5) σαρώνοντας το σχετικό βραβείο από το 2008 μέχρι το 2017 και κατά πολλούς μπορούν κάλλιστα να συγκριθούν με τους Ντιέγκο Μαραντόνα και Πελέ που ερίζουν για τον τίτλο του Νο 1 ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Για τον CR7 πάντως δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης, με τον ίδιο να θεωρεί πως είναι ο κορυφαίος που έχει εμφανιστεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου και απλά να ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει να ξεπεράσει στους τίτλους της Χρυσής Μπάλας τον Pulga για να έχει εκείνος το πάνω χέρι.

"Είμαι σίγουρος πως είμαι στην ιστορία του ποδοσφαίρου για αυτά πυο έχω κάνει και αυτά που συνεχίζω να κάνω, να είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία.

Αισθάνομαι το Νο 1 αλλά εάν για κάποιον το Νο 1 είναι κάποιος άλλος και εγώ έρχομαι δεύτερος, δεν πειράζει", τόνισε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ITV (στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε επίσης στο καλύτερο γκολ που έχει πετύχει αλλά και τη σχέση του με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ), ενώ για τον αντίπαλο δέος, Λιονέλ Μέσι, είπε:

"Στην ιστορία του ποδοσφαίρου πιστεύω ότι θα πρέπει να κερδίσω 6,7 ή 8 Χρυσές Μπάλες για να είμαι πάνω από αυτόν. Ο Μέσι είναι ένας φανταστικός τύπος.

Δεν είμαστε φίλοι αλλά εχουμε μοιραστεί την ίδια ποδοσφαιρική σκηνή για 15 χρόνια. Έχουμε μία καλή σχέση. Ξέρω ότι με έχει ωθήσει να γίνω καλύτερος παίκτης, όπως τον έχω σπρώξει και εγώ για να γίνει καλύτερος".

Ερωτηθείς δε για τα ρεκόρ που θέλει ακόμα να σπάσει, ο 35χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ, είπε: "Δεν κυνηγώ τα ρεκόρ, αυτά είναι που με κυνηγούν.

Έχω ψύχωση με τη νίκη και δεν νομίζω πως αυτό είναι κάτι άσχημο, πιστεύω πως είναι καλό πράγμα. Μου δίνει κίνητρο. Εάν δεν έχεις κίνητρα, είναι καλύτερα να σταματήσεις".

Photo Credits: AP Photo/Mindaugas Kulbis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ