ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: Εμφανίστηκε η μία από τις τρεις γυναίκες που του έδιναν δωρεάν φαγητό

Ρονάλντο: Εμφανίστηκε η μία από τις τρεις γυναίκες που του έδιναν δωρεάν φαγητό

Ο Ρονάλντο παρακαλούσε για φαγητό όταν ήταν στα τσικό της Σπόρτινγκ. Τρεις γυναίκες του έδιναν δωρεάν μπέργκερ. Ο CR7 έκανε δημόσιο κάλεσμα προς την τριάδα και μία εξ αυτών ανταποκρίθηκε και περιέγραψε τι γινόταν εκείνη την εποχή.

Σε μία από τις καλύτερες συνεντεύξεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, ο Πιρς Μόργκαν κατάφερε να βγάλει από τον Κριστιάνο Ρονάλντο ένα κάρο ειδήσεις. Ο Πορτογάλος ανοίχτηκε όσο ποτέ.

Έκλαψε μπροστά στην κάμερα για τον πατέρα του, αποκάλυψε πόσο κοντά βρέθηκε στην Άρσεναλ, ενώ περιέγραψε καταστάσεις που προτού γίνει ο CR7, ικέτευε για ένα δωρεάν μπέργκερ έξω από γνωστή αλυσίδα fast food.

Στην εξομολόγησή του αναφορικά με τις εποχές πείνας, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανέφερε: " Ημουν 12 ετών και δεν είχα χρήματα. Ζούσα με άλλους παίκτες της Σπόρτινγκ από διάφορα μέρη της πατρίδας. Ήταν δύσκολο χωρίς την οικογένειά μου. Υπήρχε ένα κατάστημα McDonalds στη γειτονιά που ζούσα στην Λισαβόνα. Εκεί, ζητούσαμε από μία κυρία που την έλεγαν Έντνα και άλλες δύο κοπέλες τα μπέργκερ που άφηναν οι πελάτες. Πάντα μας έδιναν να φάμε. Θέλω να προσκαλέσω στο Τορίνο ή στη Λισαβόνα αυτές τις γυναίκες για να τους ανταποδώσω ό,τι έκαναν για μένα. Ποτέ δεν το ξέχασα".

Μετά τη δημόσια πρόσκληση του Κριστιάνο, μία γυναίκα μίλησε σε πορτογαλικό ραδιόφωνο και υποστήριξε ότι άνηκε στην τριάδα που βοηθούσε τον Ρονάλντο και τους συμπαίκτες του. Δεν είναι η Έντνα που κατονόμασε ο CR7, αλλά η Πάουλα Λέκα που είπε στο Renascenca: "Εμφανίζονταν τα παιδιά στο κατάστημα και όταν έμεναν μπέργκερ τους τα δίναμε. Το ένα από τ' αγόρια ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που μάλλον ήταν ο πιο ταπεινός.

Αυτό γινόταν κάθε βράδυ. Ακόμα γελάω. Το έχω πει στον γιο μου, όμως δεν με πίστευε διότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μητέρα του έδινε μπέργκερ στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σύζυγός μου ερχόταν να με πάρει από τη δουλειά και τον είχε δει επίσης. Όλο αυτό δείχνει την ανθρωπιά τον Ρονάλντο. Θα δεχτώ την πρόσκληση του και θα τον ευχαριστήσω".

Πλέον, μένει να δούμε εάν θα βρεθούν και οι άλλες δύο γυναίκες, ώστε ο Ρονάλντο να καταφέρει να τους ξεπληρώσει αυτό που έκαναν πριν πολλά χρόνια για εκείνον όταν είχε ανάγκη.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ