ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: "Είμαστε στην αρχή της σεζόν, η ομάδα δουλεύει καλά"

Juventus' Cristiano Ronaldo, right, runs with the ball past Roma's Davide Santon during the Italian Serie A soccer match between Roma and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Sept. 27, 2020. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Cristiano Ronaldo, right, runs with the ball past Roma's Davide Santon during the Italian Serie A soccer match between Roma and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Sept. 27, 2020. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Μετά την ισοπαλία με 2-2 της Γιουβέντους με την Ρόμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε ότι το μέλλον για τους μπιανκονέρι προβλέπεται λαμπρό.

Η Γιουβέντους ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ρόμα στο Ολίμπικο για την 2η αγωνιστική της Serie A. Οι τζαλορόσι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Γάλλο χαφ Βερτού, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε απάντηση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος σταρ έκανε δηλώσεις στο Sky Italia τονίζοντας ότι οι μπιανκονέρι κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό.

"Πήραμε τον έναν βαθμό. Η κατάσταση έγινε περίπλοκη, ισοφαρίσαμε, ακόμη και μετά από μία κόκκινη κάρτα, έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν θα μπορούσε να αποδειχθεί ένας πολύτιμος βαθμός" ανέφερε αρχικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι η Γιουβέντους δουλεύει καλά, ενώ υποστήριξε ότι το μέλλον προβλέπεται λαμπρό για την ομάδα του Πίρλο.

"Είμαστε στην αρχή της σεζόν, υπάρχει ένας νέος προπονητής, με νέες ιδέες, αλλά βλέπω ότι η ομάδα δουλεύει καλά με ενθουσιασμό και το μέλλον προβλέπεται λαμπρό. Αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι ότι η ομάδα είναι χαρούμενη που δουλεύει με χαμόγελο" σχολίασε ο Πορτογάλος σταρ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ