ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: Δίωξη της UEFA για τον πανηγυρισμό (VIDEO)

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η UEFA άσκησε δίωξη στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την κίνησή του - έδειξε τα γεννητικά του όργανα - στη ρεβάνς της Γιουβέντους με την Ατλέτικο στους 16 του Champions League. Στις 21 Μαρτίου η απόφαση για τον Πορτογάλο, αγωνία για τον προημιτελικό με Άγιαξ. (VIDEO)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε την προηγούμενη Τρίτη (12/3) με χατ-τρικ (δύο κεφαλιές, ένα πέναλτι) τη Γιουβέντους στη νίκη (3-0) και την πρόκριση επί της Ατλέτικο στα προημιτελικά του Champions League.

Ο 34χρονος Πορτογάλος σταρ των "μπιανκονέρι" έδειξε τα γεννητικά του όργανα, πανηγυρίζοντας, μετά τη λήξη του ματς στο Τορίνο. Η UEFA, όπως ήταν αναμενόμενο, άσκησε δίωξη κατά του Ίβηρα και διέταξε έρευνα για την υπόθεση.

Η απόφαση θα βγει την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να τιμωρηθεί με απλό πρόστιμο ή με αποκλεισμό από ματς. Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο ευρωπαϊκό ματς της "Γηραιάς Κυρίας" είναι στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ (10/4, 22:00) για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αξίζει να τονιστεί ότι τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος είχε πιάσει τα γεννητικά του όργανα στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων - πανηγυρίζοντας το γκολ του Χοσέ Μαρία Χιμένες - είχε γλιτώσει με πρόστιμο 20.000 ευρώ. Μένει να δούμε ποια θα είναι η τύχη του Πορτογάλου, που έκανε κάτι διαφορετικό στο Τορίνο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ