ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Πρωταθλήτρια" στις κόκκινες κάρτες στο Champions League η Γιουβέντους

Juventus forward Cristiano Ronaldo reacts after receiving a red card during the Champions League, group H soccer match between Valencia and Juventus, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Juventus forward Cristiano Ronaldo reacts after receiving a red card during the Champions League, group H soccer match between Valencia and Juventus, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να ήταν... πρωτάρης όσον αφορά σε κόκκινες κάρτες που έχει δεχτεί στο UCL όμως δεν ισχύει το ίδιο και για την Γιουβέντους που κατέχει το ρεκόρ! Διαβάστε ποιες συνθέτουν την πρώτη πεντάδα.

Η Γιουβέντους άρχισε με το δεξί το φετινό Champions League, τη διοργάνωση όπου φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, ωστόσο το 2-0 κόντρα στην Βαλένθια με τα δύο εύστοχα πέναλτι του Πιάνιτς δεν το χάρηκαν με την ψυχή τους οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ιταλίας.

Υπήρχε ένα σφίξιμο στο στομάχι, ένας κόμπος στο λαιμό στο φινάλε, ή για την ακρίβεια από το 30ο λεπτό του αγώνα στο "Μεστάγια" και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την αποβολή με απευθείας κόκκινη του Ρονάλντο.

Ήταν μάλιστα τέτοια η οργή των "μπιανκονέρι", ώστε ο Πάβελ Νέντβεντ, όπως αποκάλυψε η "Marca" με σημερινό της δημοσίευμα, να κατέβει ωρυόμενος στα αποδυτήρια του γηπέδου μαζί με άλλους δύο παράγοντες της ομάδας και να βάλει τις φωνές προς τον Γερμανό διαιτητή Μπριχ, υποστηρίζοντας πως η απόφαση που πήρε ήταν άδικη.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντίκρισε μόλις για πρώτη φορά στην καριέρα του την κόκκινη κάρτα σε αγώνα Champions League (11η συνολικά), για την Γιουβέντους ήταν η 26η σε 181 ματς, με παίκτη της να βλέπει ουσιαστικά μία κόκκινη κάρτα ανά 630 λεπτά!

Στα δε τρία τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της έχει δει ισάριθμους παίκτες της να αποβάλλονται, καθώς πριν από τον Ρονάλντο, τον πρόωρο δρόμο προς τα αποδυτήρια είχαν δει πέρυσι οι Ντιμπάλα και Μπουφόν στους δύο αγώνες κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης...

Στην άτυπη λίστα με τις ομάδες με τις περισσότερες κόκκινες στο UCL, η Γιουβέντους είναι μάλιστα... πρωταθλήτρια, καθώς η δεύτερη Μπάγερν Μονάχου έχει συγκεντρώσει 18 κόκκινες (σε 234 ματς), με την πρώτη πεντάδα να συμπληρώνεται από τις Ίντερ, Άρσεναλ (έχουν 17 αποβολές) και Γαλατάσαραϊ (15).

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ