ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Θα προσπαθήσουμε να ξεκουράζουμε τον Ρονάλντο"

Juventus' coach Andrea Pirlo, left, and Juventus' Cristiano Ronaldo, right, on the field during an Italian Serie A soccer match between Juventus and Sampdoria at the Allianz stadium in Turin, Italy, Sunday, Sept. 20, 2020. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP)
Juventus' coach Andrea Pirlo, left, and Juventus' Cristiano Ronaldo, right, on the field during an Italian Serie A soccer match between Juventus and Sampdoria at the Allianz stadium in Turin, Italy, Sunday, Sept. 20, 2020. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP) MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Ο Αντρέα Πίρλο ξεκαθάρισε μετά το 3-0 επί της Πάρμα πως έχει στο πλάνο του να αφήνει εκτός 11άδας της Γιουβέντους τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε συγκεκριμένα ματς, ώστε να τον διατηρεί φρέσκο καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν βασικός στην πρεμιέρα της φετινής Serie A που βρήκε την Γιουβέντους να επικρατεί 3-0 της Πάρμα και μάλιστα έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με τον Πορτογάλο να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα των μπιανκονέρι και να φτάνει τα 28 τέρματα συνολικά στα 27 ματς που έχει αγωνιστεί μέσα στο 2020.

Το γεγονός πάντως ότι έπαιξε σε όλο το 90λεπτο δεν σημαίνει πως η ενδεκάδα της Γιουβέντους θα αρχίζει και θα τελειώνει από αυτόν, με τον Αντρέα Πίρλο να αποκαλύπτει στη συνέντευξη Τύπου πως έχει στο μυαλό του να αφήνει σε κάποια ματς στον πάγκο τον CR7 να τον έχει πάντα φρέσκο καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

"Έχουμε μιλήσει μαζί του και κάνουμε σκέψεις για το πως θα χρησιμοποιήσουμε και θα αξιοποιήσουμε τον Ρονάλντο. Δεν είναι ακόμα κουρασμένος αφού μόλις αρχίσαμε.

Όταν όμως θα εμφανιστούν μπροστά μας κάποια ματς που είναι λιγότερο σημαντικά, θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε ανάσες. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά το σώμα του.

Ξέρει λοιπόν πότε θα είναι η ώρα είτε να ξεκουραστεί είτε να επιταχύνει. Εξαρτάται από αυτόν το πότε θα παίξει", τόνισε ο Πίρλο, ο οποίος εντυπωσίασε με κάποιες επιλογές-έκπληξη που έκανε στο ματς της πρεμιέρας της Serie A.

Juventus coach Andrea Pirlo watches the Italian Serie A soccer match between Juventus and Sampdoria at the Allianz stadium in Turin, Italy, Sunday, Sept. 20, 2020. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP)
Juventus coach Andrea Pirlo watches the Italian Serie A soccer match between Juventus and Sampdoria at the Allianz stadium in Turin, Italy, Sunday, Sept. 20, 2020. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP) MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

"Ο Φραμπότα έκανε ένα καλό ματς. Είχε ένα τραυματισμό ο Αλέξ Σάντρο οπότε επέλεξα τον παίκτη από την Κ-23 που προπονείται πολύ καλά με εμάς. Δεν θεώρησα ρίσκο το να τον χρησιμοποιήσω.

Ο ΜακΚένι ήρθε έχοντας αρχίσει προετοιμασία στην Γερμανία, οπότε ήταν σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με άλλους. Έκανε μερικές λάθος πάσες αλλά ήταν το πρώτο παιχνίδι του, μπορούμε να τον συγχωρήσουμε για αυτό.

Δεν θέλω απλά να κάνω copy paste τις ιδέες κάποιου αλλού. Έχω τις ιδέες μου και θέλω να τις προσαρμόζω με βάση τις ομάδες που με ενέπνευσαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους - Σαμπντόρια 3-0: Τριάρα με γκολ για Ρονάλντο - Κουλουσέβσκι
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ