ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Τέλος ο Ιγκουαΐν, αδιαπραγμάτευτος ο Ντιμπάλα"

Juventus' Gonzalo Higuain, left, celebrates with Juventus' Paulo Dybala after scoring his side's second goal during the Champions League Group D soccer match between Bayer Leverkusen and Juventus at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Juventus' Gonzalo Higuain, left, celebrates with Juventus' Paulo Dybala after scoring his side's second goal during the Champions League Group D soccer match between Bayer Leverkusen and Juventus at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Αντρέα Πίρλο στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Γιουβέντους ξεκαθάρισε ότι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αποτελεί παρελθόν, αλλά κι ότι δεν προτίθεται η Γηραιά Κυρία να αφήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα. Η εξήγηση για την επιλογή Τούντορ.

Βίοι αντίθετοι για τους δύο Αργεντινούς της Γιουβέντους, Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αντρέα Πίρλο στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Γηραιάς Κυρίας ξεκαθάρισε ότι ο πιπίτα αποτελεί παρελθόν, αλλά κι ότι δεν προτίθενται οι μπιανκονέρι να αφήσουν τον "ζόγια".

"Με τον Κριστιάνο μιλήσαμε πριν από μερικές ημέρες, είχαμε μια συνομιλία. Θα έχουμε και περισσότερο χρόνο για να συζητήσουμε για τακτικά θέματα. Για τον Ντιμπάλα δεν μπήκε ποτέ πωλητήριο, είναι αδιαπραγμάτευτος για μας. Παίκτες τέτοιου επιπέδου πάντα βρίσκουν τον τρόπο να συνυπάρξουν. Θέλουν πάντα να κερδίζουν", υποστήριξε αρχικά για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα ενώ στη συνέχεια κατέστησε σαφές ότι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν υπολογίζεται:

"Εγώ είμαι ο προπονητής, είναι φυσιολογικό να μου αρέσουν συγκεκριμένοι τύποι ποδοσφαιριστών. Μίλησα με τον Ιγκουαΐν, τον θαυμάζω απεριόριστα, είχε μια εξαιρετική πορεία, αλλά αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι".

Για τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, ως νέο βοηθό είπε: "Η επιλογή του Τούντορ είναι δική μου. Ήθελα έναν βοηθό με εμπειρία που θα είχε δουλέψει ως πρώτος προπονητής και θα ήταν πρώην ποδοσφαιριστής και αμυντικός, που θα είχε προσωπικότητα στα αποδυτήρια και που θα ήταν Γιουβεντίνος".

Photo credits: AP Images

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ