ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Είχα προτάσεις από την Serie A και την Premier League"

IMAGE DISTRIBUTED FOR HEINEKEN USA-  Heineken Ambassador Andrea Pirlo lifts the UEFA Champions League Trophy (again) during the UEFA Champions League Trophy Tour presented by Heineken at Yankee Stadium, Saturday, April 27, 2019 in New York. (Jason DeCrow/AP Images for Heineken USA)
IMAGE DISTRIBUTED FOR HEINEKEN USA- Heineken Ambassador Andrea Pirlo lifts the UEFA Champions League Trophy (again) during the UEFA Champions League Trophy Tour presented by Heineken at Yankee Stadium, Saturday, April 27, 2019 in New York. (Jason DeCrow/AP Images for Heineken USA) AP

Ο Αντρέα Πίρλο δήλωσε ότι απέρριψε προτάσεις από την Serie A και την Premier League, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κ23 της Γιουβέντους.

Ο Αντρέα Πίρλο επέστρεψε στη Γιουβέντους, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στην Κ23, η οποία αγωνίζεται στην Serie C. Ο Ιταλός θρύλος μάλιστα σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να πει "όχι" σε μεγάλες προσφορές από την Premier League και την Serie A για να αναλάβει την μικρή ομάδων των μπιανκονέρι.

"Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες της Serie A και της Premier League, αλλά ένιωσα ότι ήταν το σωστό μονοπάτι για να αρχίσω την καριέρα μου ως προπονητής" ανέφερε ο Αντρέα Πίρλο.

Μάλιστα, δήλωσε ότι στην καριέρα του ως παίκτης είχε προπονητές που τον δίδαξαν αρκετά, όμως επέλεξε έναν δικό του δρόμο: "Είχα πολλούς προπονητές που μου έμαθαν πολλά. Ο Αντσελότι, ο Λίπι, ο Κόντε, ο Αλέγκρι. Αλλά νομίζω ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο".

Τέλος, αναφέρθηκε στο τι θέλει να βλέπει από τη δική του ομάδα: "Θέλω η ομάδα μου να παίζει καλά, πάντα θα πρέπει να παίζει για να κερδίζει. Μισούσα αρκετά πράγματα ως παίκτης και δεν θέλει να τα βλέπω προπονητής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ: Ο Μπρόζοβιτς ξεσήκωσε τα επείγοντα και οι γιατροί κάλεσαν την αστυνομία
Νάπολι: Ανακοινώθηκε ο Βίκτορ Οσιμέν
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ