ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Παίζει το χαρτί του Άλεξ Σάντρο για να πάρει Μαρσέλο η Γιουβέντους

Real Madrid's Marcelo points as he warms up ahead of the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Real Madrid's Marcelo points as he warms up ahead of the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Γη και ύδωρ στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει η Γιουβέντους, προκειμένου να πετύχει το χειμερινό "colpo grosso" με τον ερχομό του Μαρσέλο στο Τορίνο.

Αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τελικής πτώσης την περίπτωση του Μαρσέλο είναι η Γιουβέντους, η οποία επιχειρεί να προσγειώσει στον ιταλικό Βορρά τον Βραζιλιάνο μπακ, προσφέροντας στη Ρεάλ -εκτός από χρήματα- και τον Άλεξ Σάντρο ως αντάλλαγμα.

Όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η εφημερίδα "Tuttosport", οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση απόκτησης του Μαρσέλο, αλλά αντιθέτως πρόκειται να επανέλθουν δυναμικά τον ερχόμενο Ιανουάριο στο κυνήγι της υπογραφής του πλάγιου αμυντικού των "μερένγκες", καταστρώνοντας εναλλακτικό πλάνο ανταλλαγής.

Πιο συγκεκριμένα, οι "μπιανκονέρι" επιθυμούν να συμπεριλάβουν στο deal και τον Άλεξ Σάντρο, συμπατριώτη του Μαρσέλο, που διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά, καλύπτοντας τα τετραγωνικά της αριστερής πλευράς στην άμυνα.

Juventus' Alex Sandro performs an acrobatic kick during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Juventus' Alex Sandro performs an acrobatic kick during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Οι "μπιανκονέρι" σκέφτονται να παίξουν ως μπαλαντέρ το χαρτί της "τράμπας", ώστε να δελεάσουν τους "μπλάνκος" και να αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες της μεταγραφής, μειώνοντας παράλληλα το χρηματικό κόστος.

Να σημειωθεί ότι ο Μαρσέλο θέλει να αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις, ύστερα από 11 σεζόν στη Μαδρίτη, ενώ επιθυμεί σφόδρα να σμίξει ξανά με τον αδελφικό του φίλο, Κριστιάνο Ρονάλντο, στη "Γηραιά Κυρία" .

Ένας ακόμη παράγοντας που ενδέχεται να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της αποχώρησης του λάτιν άσου από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" είναι το γεγονός πως οι σχέσεις που διατηρεί με τον νέο τεχνικό καθοδηγητή της "βασίλισσας", Τζουλέν Λοπετέγκι, δεν βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό σημείο .

Θα υποκύψουν στον πειρασμό της παραχώρησης του 30χρονου διεθνή με τη "σελεσάο" μπακ οι Καστιγιάνοι; Η απάντηση στο ποδοσφαιρικό ερώτημα αναμένεται να δοθεί κατά το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Πάντως, ο τελευταίος λόγος ανήκει στους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι δεσμεύουν τον Μαρσέλο για τέσσερα χρόνια ακόμη.

Photo Credits: AP Photo/Sergei Grits, AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ