ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Τσέσνι έδειξε στον Ρονάλντο πώς εκτελούν σωστά τα φάουλ!

Juventus forward Cristiano Ronaldo gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Nov. 12, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus forward Cristiano Ronaldo gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Nov. 12, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Βόιτσιεχ Στσέσνι άφησε την εστία του και έγινε για λίγο... επιθετικός, προκειμένου να δείξει στον συμπαίκτη του στην Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο τι σημαίνει τέλειο φάουλ. Δείτε το VIDEO!

Το βράδυ της Πέμπτης ο Βόιτσιεχ Στσέσνι θα έχει ως αποστολή να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της Πολωνίας στη διεθνή φιλική αναμέτρηση με την Τσεχία στο Γκντανσκ, ωστόσο στην τελευταία προπόνηση αποκάλυψε τις αρετές του όχι ως τερματοφύλακας αλλα ως... επιθετικός!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, υπάρχει video που αποκαλύπτει πως ο Πολωνός είναι εντυπωσιακός με τη μπάλα στα πόδια, με τον γκολκίπερ της Γιουβέντους να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό φάουλ αλά Κριστιάνο Ρονάλντο στην προπόνηση και να προβάλλει στο στιγμιότυπο μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram.

"Ευχαριστώ Κριστιάνο για τη βοήθειά σου στη φάση του πέναλτι της Μίλαν. Θα ήταν χαρά μου να ανταποδώσω αυτή τη χάρη, με κάποιες συμβουλές πάνω στις εκτελέσεις φάουλ", ήταν το μήνυμα του 28χρονου τερματοφύλακα της Γουβέντους, που είχε ως αποδέκτη τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Για ποιο λόγο μιλούσε για χάρη; Σύμφωνα με αυτά που είχε δηλώσει μετά το τέλος του νικηφόρου ντέρμπι κόντρα στην Μίλαν, ο Ρονάλντο ήταν εκείνος που τον είχε βοηθήσει μέσω συμβουλής στο να πιάσει το πέναλτι που του εκτέλεσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν και να κρατήσει το προβάδισμα των "μπιανκονέρι". Οπότε, λίγα 24ωρα μετά, ήρθε η ώρα να "ξεπληρώσει" τον συμπαίκτη του...

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ