ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ρονάλντο θέλει στη Γιουβέντους τον 37χρονο φίλο του, Μπρούνο Άλβες!

Portugal's Cristiano Ronaldo, right, plays the ball with teammate Bruno Alves during the training session of Portugal at the 2018 soccer World Cup in Kratovo, outskirts Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Portugal's Cristiano Ronaldo, right, plays the ball with teammate Bruno Alves during the training session of Portugal at the 2018 soccer World Cup in Kratovo, outskirts Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Γιουβέντους κινείται για την απόκτηση του Πορτογάλου πρώην κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ και νυν της Πάρμα, Μπρούνο Άλβες, ως έξτρα λύση στην άμυνα μετά τον τραυματισμό του Λεονάρντο Μπονούτσι. Η φιλία με τον σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, και το 1.500.000 ευρώ που ζητούν οι "τζαλομπλού".

Ο 31χρονος Ιταλός διεθνής κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι, ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα και στη "Γηραιά Κυρία" εξετάζουν την απόκτηση παίκτη στη συγκεκριμένη θέση ως έξτρα λύση.

Στην κορυφή της λίστας των "μπιανκονέρι" βρίσκεται ο 37χρονος Πορτογάλος πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες. Ο Ίβηρας αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στην Πάρμα και οι "τζαλομπλού" ζητούν το ποσό του 1.500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Ρόλο στην επιλογή φέρεται να έχει κι ο σταρ της ομάδας του Τορίνο, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος διατηρεί άριστη φιλική σχέση με τον συμπατριώτη του. Ο Μπρούνο Άλβες ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο - από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στην Ένωση τη σεζόν 2004-2005 - και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ζενίτ, Φενέρμπαχτσε, Κάλιαρι και Ρέιντζερς.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ