ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ρονάλντο θα μάθει την τιμωρία του στις 27 Σεπτεμβρίου

Juventus forward Cristiano Ronaldo goes for the ball during the Champions League, group H soccer match between Valencia and Juventus, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Juventus forward Cristiano Ronaldo goes for the ball during the Champions League, group H soccer match between Valencia and Juventus, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Σε μία εβδομάδα θα βγει η απόφαση για την ποινή που θα επιβληθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την αποβολή του κόντρα στην Βαλένθια και η Γιουβέντους αισιοδοξεί πως ο Πορτογάλος σταρ θα παίξει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αλλιώς περίμενε να τα βρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους και τελείως διαφορετικά τα βρήκε.

Για την ακρίβεια το σενάριο στο οποίο ο ίδιος είχε ρόλο πρωταγωνιστή ήταν εφιαλτικό, με τον διαιτητή Μπριχ να θεωρεί πως χτύπησε εκτός φάσης τον Κολομβιανό στόπερ της Βαλένθια, Χέισον Μουρίγιο, και να του δείχνει στο 29ο λεπτό το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Ο Πορτογάλος όπως και οι άνθρωποι της "βέκια σινιόρα" διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση αυτή όμως φυσικά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να μεταπείσουν τον ρέφερι και πλέον ο "CR7" αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να λείψει ακόμα και στα τρία επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια των "μπιανκονέρι".

Είναι σίγουρο πως θα χάσει το ματς της 2ης αγωνιστικής στο "Juventus Stadium" απέναντι στην Γιανγκ Μπόις ενώ -όπως αναφέρει στο σημερινό ρεπορτάζ της η Corriere dello Sport- κινδυνεύει να χάσει και τα δύο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν η κίνησή του χαρακτηριστεί ως "βίαιη συμπεριφορά".

Πότε θα ξέρει όμως θα μάθει τη... μοίρα του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ; Αυτό θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου όπου είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να εξετάσει το περιστατικό του Ρονάλντο, όπως το έχει καταγράψει στο φύλλο αγώνα ο Γερμανός διαιτητής Μπριχ.

Σε περίπτωση πάντως που ο Ρονάλντο τιμωρηθεί με 2 ή 3 αγωνιστικές, θεωρείται δεδομένο πως η Γιουβέντους θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης (μπορεί να το κάνει εντός τριών ημερών) που θα εξεταστεί πριν από τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής στις 23 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ