ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι οπαδοί της Γιουβέντους σκέφτονται αποχή για το ντέρμπι με την Μίλαν!

Juventus' Cristiano Ronaldo applauds his teams fans before the start of the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo applauds his teams fans before the start of the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Απομένει σχεδόν ένας μήνας για το ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους, ωστόσο οι φανς των πρωταθλητών Ιταλίας κάθονται από τώρα σε... αναμμένα κάρβουνα λόγω του ακριβού εισιτηρίου που καλούνται να πληρώσουν!

Η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο οδήγησε αναπόφευκτα σε μία σημαντική αύξηση των τιμών στα εισιτήρια στο "Juventus Stadium", με τους οπαδούς της Γιουβέντους να δείχνουν πάντως σχετική κατανόηση και να γεμίζουν ασφυκτικά το γήπεδο στα πρώτα παιχνίδια των πρωταθλητών Ιταλίας τη φετινή σεζόν.

Το γεγονός όμως ότι "έβαλαν πλάτη" στα ματς της ομάδας τους στο Τορίνο δεν σημαίνει πως θα ακολουθήσουν την ίδια πολιτική και στα εκτός έδρας. Τρανή απόδειξη το επικείμενο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Μίλαν για την 12η αγωνιστική της Serie A, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να είναι αρκετά πιθανό να παίξει στις 11 Νοεμβρίου χωρίς δικούς της οπαδούς στις εξέδρες.

Αιτία η τσουχτερή τιμή των εισιτηρίων για τη θύρα που θα τους φιλοξενήσει, με τα 75 ευρώ που καλείται να πληρώσει κάποιος μπιανκονέρο τιφόζο για να πάρει θέση στο πέταλο του τρίτου διαζώματος να θεωρούνται... αιτία πολέμου.

Και αν η λέξη "πόλεμος" ακούγεται κάπως υπερβολική, τότε ας κρατήσουμε καλύτερα τη λέξη "μποϊκοτάζ" στο μυαλό μας, με την τορινέζικη "Tuttosport" να αποκαλύπτει πως αρκετοί σύνδεσμοι οπαδών σκέφτονται την αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αν όντως αποφασίσουν να απέχουν, η Μίλαν (που έχει βάλει 330 ευρώ το εισιτήριο στην κεντρική εξέδρα) θα έχει σημαντική χασούρα, με δεδομένο πως η συγκεκριμένη θύρα μπορεί να φιλοξενήσει 4.500 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ