ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο περήφανος μπαμπάς Ρονάλντο πόσταρε φωτογραφία του γιου του με Κύπελλο

Juventus' Cristiano Ronaldo runs with the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo runs with the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο γιος του Ρονάλντο αγωνίζεται στην Γιουβέντους U9 και διαπρέπει με τον Πορτογάλο σταρ να ποστάρει φωτογραφία του με ένα ακόμη τρόπαιο που κέρδισε.

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ στην Γιουβέντους σήμανε και την αυτόματη ένταξη του Ρονάλντο Τζούνιορ στις ακαδημίες της Γιούβε και δη στην U9.

Ο Ρονάλντο πριν από κάποιες εβδομάδες είχε ποστάρει στον λογαριασμό του βίντεο με δυο γκολ του γιου του σε παιχνίδι της Γιουβέντους.

Αυτή τη φορά ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία του μικρού να ποζάρει δίπλα σε ένα Κύπελλο που είχε κατακτήσει με την ομάδα της Γιουβέντους.

Ως περήφανος πατέρας ο Ρονάλτο έστειλε και το μήνυμα του γράφοντας συγχαρητήρια στον γιο του για την επιτυχία του.

View this post on Instagram

Parabéns

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ