ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντιμπάλα μίλησε πρώτη φορά για το μέλλον στη Γιουβέντους

Juventus forward Paulo Dybala, right, celebrates with Juventus forward Cristiano Ronaldo after scoring the opening goal during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Juventus forward Paulo Dybala, right, celebrates with Juventus forward Cristiano Ronaldo after scoring the opening goal during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Όταν η Γιουβέντους ανακοίνωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο πολλοί πίστεψαν ότι ο Πάολο Ντιμπάλα θα "ψαχτεί" για άλλη ομάδα. Ο ίδιος απάντησε στις φήμες περί αποχώρησής του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην αγγλική "Mirror" μίλησε ο σταρ της Γιουβέντους, Πάολο Ντιμπάλα και ρωτήθηκε αναφορικά με το μέλλον του, αφού δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να σκέφτεται να φύγει από το Τορίνο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ταμπέλα του "φευγάτου" κόλλησε στον Αργεντινό, αμέσως μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης απάντησε για πρώτη φορά στα σενάρια, ξεκαθαρίζοντας το μέλλον του!

" Δεν σκέφτομαι το μεταγραφικό παζάρι. Αυτή τη στιγμή είμαι πραγματικά χαρούμενος στη Γιουβέντους και συγκεντρωμένος στο σκοπό μας που είναι η κατάκτηση τίτλων."

Όσον αφορά την συνύπαρξή του με τον CR7, ο Ντιμπάλα μίλησε γι' αυτήν με τα καλύτερα λόγια, σημειώνοντας ότι οι δύο τους συνεργάζονται στο γήπεδο κι έχουν πετύχει σημαντικά γκολ για τη "Μεγάλη Κυρία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ