ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ντιμπάλα διέψευσε τον αδερφό του και θέλει να μείνει στην Γιουβέντους

Ο Ντιμπάλα διέψευσε τον αδερφό του και θέλει να μείνει στην Γιουβέντους

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έκανε στην άκρη των αδερφών του και με δηλώσεις του στην Ιταλία έκανε γνωστή την πρόθεσή του να παραμείνει στην Γιουβέντους.

Ο Γκουστάβο Ντιμπάλα, αδερφός του Πάουλο είχε μιλήσει σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αργεντινής, υποστηρίζοντας ότι πέραν του αδερφού του και άλλοι ποδοσφαιριστές θέλουν να φύγουν από την Γιουβέντους το καλοκαίρι. Ο Γκουστάβο Ντιμπάλα, μάλιστα, τόνισε ότι ο Πάουλο είναι 100% εκτός Γιούβε.

Δέκα ημέρες μετά τις δηλώσεις, ήρθε η διάψευση από τον ίδιο τον σταρ της Γιουβέντους! Ο Πάουλο Ντιμπάλα, λοιπόν, έκανε στην άκρη τον αδερφό του και μιλώντας στο Sky Italia ξεκαθάρισε πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στο Τορίνο, φορώντας τη φανέλα της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Ο αδερφός μου μιλάει για τον εαυτό του. Εγώ έχω μιλήσει με την Γιουβέντους και γνωρίζουν οι άνθρωποι της ότι θέλω να μείνω και την επόμενη σεζόν. Θέλω να μείνω στη Γιουβέντους. Δεν εξαρτάται από εμένα, το κλαμπ θα πάρει τις αποφάσεις του μαζί με τον νέο προπονητή, εγώ έχω πει πως θέλω να μείνω".

Υπενθυμίζουμε πως η Γιούβε έχει απολύσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και αυτή τη στιγμή το βασικό της μέλημα είναι να βρει τον αντικαταστάτη του. Πολλά ονόματα γράφονται για την διάδοχη κατάσταση, αλλά επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ