ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Κριστιάνο έδειξε τα πέντε δάχτυλα και στους δημοσιογράφους!

Ο Κριστιάνο έδειξε τα πέντε δάχτυλα και στους δημοσιογράφους!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έντονα εκνευρισμένος μετά την ήττα της Γιουβέντους από την Ατλέτικο και φανέρωσε το θυμό του με νέα χειρονομία προς τους οπαδούς των Μαδριλένων (VIDEOS).

Έχοντας αγωνιστεί εννέα ολόκληρα χρόνια ως αντίπαλος της Ατλέτικο με τη φανέλα της Ρεάλ (και πετυχαίνοντας σε αυτό το διάστημα 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις εναντίον της), ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι persona non grata για τους "ερυθρόλευκους" της ισπανικής πρωτεύουσας και είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει και το βράδυ της Τετάρτης ως παίκτης της Γιουβέντους.

"Κριστιάνο, ψόφα" και "Κριστιάνο, βιαστή (με αφορμή τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει από την Κάθριν Μαγιόργκα)", ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν στο "Wanda Metropolitano", με τον ίδιο να μην αντέχει πάντως τις βρισιές προς το μέρος του και να απαντά με χαρακτηριστική χειρονομία την ώρα του αγώνα.

Έδειξε στραμμένα προς το στήθος του τα πέντε δάχτυλα του χεριού του, όσα δηλαδή και τα Champions League που έχει κατακτήσει, με την κίνηση μάλιστα αυτή μην αρέσει καθόλου στον Ντιέγκο Σιμεόνε όπως έδειξε η τηλεοπτική κάμερα.

Η ενέργεια πάντως του "CR7" δεν έμεινε μόνο στο γήπεδο αφού μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε την Γιουβέντους να χάνει με 2-0 και να είναι με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση στους "8" του Champions League, την επανέλαβε.

Αυτή τη φορά έδειξε τα πέντε δάχτυλα του χεριού του περνώντας μπροστά από τους δημοσιογράφους στη μεικτή ζώνη, με τον 34χρονο Πορτογάλο σόυπερ σταρ να λέει: "Πέντε Champions League έχω εγώ και η Ατλέτικο κανένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατλέτικο - Γιουβέντους: H απίστευτη αντίδραση πιτσιρικά όταν συνάντησε τον Κριστιάνο
Τα πέντε δάχτυλα του Κριστιάνο στα "ψόφα" και "βιαστή" (VIDEO)
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ