ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Κόστα χτύπησε με αγκώνα και κεφάλι αντίπαλο και μετά τον έφτυσε (VIDEO)

Ο Κόστα χτύπησε με αγκώνα και κεφάλι αντίπαλο και μετά τον έφτυσε (VIDEO)

Ο Ντόουγκλας Κόστα είχε έντονο καυγά με τον Φεντερίκο ντι Φραντσέσκο μετά από ένα μαρκάρισμα, που κατέληξε σε φτύσιμο του Βραζιλιάνου και αποβολή (VIDEO).

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έληξε το πρώτο παιχνίδι της Γιουβέντους με σκόρερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Την παράσταση έκλεψε για αρνητικό λόγο ο Ντόουγκλας Κόστα, σε μία άκρως αντιαθλητική ενέργεια, η οποία θα τιμωρηθεί με αρκετές αγωνιστικές από τη Serie A.

Η "γηραιά κυρία" βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0, όταν η Σασουόλο έκανε επίθεση από αριστερά με τον Φεντερίκο ντι Φραντσέσκο. Ο Ιταλός εξτρέμ επιχείρησε να σεντράρει, ωστόσο ο Κόστα τον τζάρτζαρε με το σώμα και τον έριξε στο έδαφος. Όταν ο Ντι Φραντσέσκο σηκώθηκε, ο Κόστα τον έριξε ξανά κάνω με αγκωνιά, χωρίς να το αντιληφθεί ο διαιτητής, αφού η φάση συνεχίστηκε και κατέληξε σε γκολ των φιλοξενουμένων.

Οι δύο παίκτες συνέχισαν την αψιμαχία τους, με τον διεθνή Βραζιλιάνο να χτυπάει με το κεφάλι τον αντίπαλό του. Αυτή η πράξη επέφερε και την κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Όλα έδειχναν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, όμως οι δύο παίκτες συνέχισαν να καυγαδίζουν, μέχρι που κάποια στιγμή, ο Κόστα έφτυσε τον αντίπαλό του στο πρόσωπό από απόσταση εκατοστών.

Ο διαιτητής είδε την ενέργεια του παίκτη της Γιουβέντους και τον τιμώρησε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ