ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ιγκουαΐν έρχεται φουριόζος στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during a Champions League, Group D, soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during a Champions League, Group D, soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, αφού σημειώνει το ένα γκολ μετά το άλλο στη Serie A. Τα κατορθώματα του Αργεντινού φορ έχουν σημάνει συναγερμό στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Τρίτης (05/12, 21:45).

Το βράδυ της Παρασκευής (01/12), η Γιουβέντους επικράτησε 1-0 της Νάπολι στο "Σαν Πάολο" στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Serie A και μείωσε τη διαφορά απ' την κορυφή στον ένα βαθμό. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "μπιανκονέρι" ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος σημείωσε το γκολ της νίκης στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο και πανηγύρισε έξαλλα, προκαλώντας τις αντιδράσεις των φίλων της Νάπολι.

Μπορεί μέχρι την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα να ήταν στο "αέρα" λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, όμως τελικά όχι μόνο έδωσε το παρών, αλλά έκρινε και την έκβαση του αγώνα. Ο Αργεντινός στράικερ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο 1,5 μήνα, αφού έχει σημειώσει εφτά γκολ στις τελευταίες ισάριθμες αναμετρήσεις που αγωνίστηκε με τη φανέλα των "μπιανκονέρι" σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Μάλιστα, μέσα σ' αυτό το διάστημα έχει κρίνει με τα γκολ του δύο ντέρμπι, απέναντι στη Μίλαν στο "Σαν Σίρο" (0-2) και με τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο", αποδεικνύοντας πως είναι ο άνθρωπος των μεγάλων αγώνων. Παράλληλα, χάρισε ένα σημαντικό βαθμό στη "Γιούβε" στον εκτός έδρας αγώνα με την Σπόρτινγκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Συνολικά, τη φετινή σεζόν ο 29χρονος φορ μετράει 11 γκολ και 3 ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα κατορθώματα του "Πιπίτα" στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Τρίτης (05/12, 21:45) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης, αλλά παρ' όλα αυτά δεν πρόκειται να παρουσιαστούν αδιάφοροι, αφού πρόκειται για μία σημαντική αναμέτρηση σε θέμα πρεστίζ. Το έργο των αμυντικών του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν παύει να αποτελεί μία πρόκληση να σταματήσουν τον φορμαρισμένο Αργεντινό.

ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΙΓΚΟΥΑΪΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ:

Ο Ιγκουαΐν έρχεται φουριόζος στο "Γ. Καραϊσκάκης"

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ

vs Μίλαν

vs Σπόρτινγκ

vs Νάπολι

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ