ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Αλέγκρι τιμώρησε τον Μπονούτσι με αποκλεισμό

Ο Αλέγκρι τιμώρησε τον Μπονούτσι με αποκλεισμό
Μπονούτσι-Αλέγκρι-Γιουβέντους

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έμεινε στο πρόστιμο για την τιμωρία του Λεονάρντο Μπονούτσι, μετά από τον καυγά που είχαν στο τελευταίο παιχνίδι της Γιουβέντους, με συνέπεια να τον αποκλείσει από τον αγώνα με την Πόρτο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιβεβαίωσε τον αποκλεισμό του Λεονάρντο Μπονούτσι από την αποστολή της Γιουβέντους για τον αγώνα απέναντι στην Πόρτο για τη φάση των 16 του Champions League.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός ήρθε σε αντιπαράθεση με τον προπονητή του στη νίκη επί της Παλέρμο και ο Αλέγκρι, παρότι επιχείρησε να ρίξει τους τόνους μέσα στην εβδομάδα, ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν υπολογίζει στον κορυφαίο αμυντικό του σε αυτό το παιχνίδι.

"Αύριο ο Μπονούτσι θα βρίσκεται στην κερκίδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι συνέβη κάτι σοβαρό. Για σεβασμό προς τον σύλλογο, την ομάδα και τους φιλάθλους, αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Η υπόθεση έκλεισε. Ο Λέο κατάλαβε την κατάσταση, είναι έξυπνο παιδί και σημαντικός παίκτης για τη Γιουβέντους. Είναι μία στιγμή που θα αποδειχθεί χρήσιμη για το μέλλον", δήλωσε αρχικά ο 49χρονος προπονητής.

Ο 29χρονος διεθνής είχε διαμαρτυρηθεί λόγω καθυστέρησης σε μία αλλαγή της Γιουβέντους στον αγώνα με την Παλέρμο, με συνέπεια ο Αλέγκρι να του φωνάξει από τον πάγκο: "Σκάσε, ηλίθιε. Συγκεντρώσου στον αγώνα. Άντε γ#%@^$ου". Ο Μπονούτσι δεν το άφησε να πέσει έτσι και αποκρίθηκε: "Άντε στον διάολο".

Η Γιουβέντους τιμώρησε με πρόστιμο τον ποδοσφαιριστή για τη στάση του, σε μία προσπάθεια να λήξει έτσι το επεισόδιο. Εξάλλου, ούτε η συμπεριφορά του Αλέγκρι ήταν ιδανική και μάλιστα καταγράφηκε από κάμερα.

"Κι εγώ είχα αντίδραση που δεν ήταν σωστή και δεν ταιριάζει στον τρόπο που βλέπω το ποδόσφαιρο και πάνω απ' όλα με τους φιλάθλους και τα παιδιά που παρακολουθούν. Γι' αυτό αύριο θα κάνω μία δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα".

Μεσοβδόμαδα, ο Μπονούτσι επιχείρησε κι αυτός από την πλευρά του να ρίξει τους τόνους, δηλώνοντας για τον προπονητή του ότι είναι ένας τεχνικός που μπορεί να πάρει το 100% από τους παίκτες του, ενώ ακόμα και ο Τζιοβάνι Τραπατόνι υποστήριξε ότι το επεισόδιο δεν ήταν σημαντικό.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν συμφώνησε σε αυτό και στήριξε τον συμπαίκτη του: "Αυτά συμβαίνουν όταν το επίπεδο της ομάδας είναι τόσο υψηλό, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και τίποτα δεν χάλασε. Όταν υπάρχει ένας τόσο ταλαντούχος, δυνατός και ηγετικός παίκτης όπως ο Λέο, είμαστε οι πρώτοι που πρέπει να θυσιαζόμαστε για το καλό της ομάδας και για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και τις αξίες. Ο Λέο είναι πολύ έξυπνος και διακατέχεται από το πνεύμα της Γιουβέντους, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα να αποδεχθεί κάθε απόφαση, εφόσον γνωρίζει ότι είναι για το καλό της ομάδας και θα δώσει μάθημα στους άλλους".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ