ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

O αδερφός του Ντιμπάλα κάνει άνω κάτω τη Γιούβε: "Δεν θέλει να φύγει μόνο ο Πάουλο"

O αδερφός του Ντιμπάλα κάνει άνω κάτω τη Γιούβε: "Δεν θέλει να φύγει μόνο ο Πάουλο"

Ο αδερφός του Πάουλο Ντιμπάλα, Γκουστάβο μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αργεντινής, προαναγγέλλοντας ότι ο Αργεντινός σταρ θα φύγει από την Γιουβέντους, αλλά δεν θα είναι ο μόνος.

Άνω κάτω επιχειρεί να κάνει την Γιουβέντους ο αδερφός του Πάουλο Ντιμπάλα, Γκουστάβο. Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Ντιμπάλα μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή Futbolemico της Αργεντινής αναφέρθηκε στο μέλλον του αδερφού του, αλλά και άλλων παικτών της Γιουβέντους.

Ο Γκουστάβο Ντιμπάλα, λοιπόν, είπε ότι ο αδερφός του θα φύγει από την Γιούβε γιατί δεν είναι ευτυχισμένος: " Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φύγει ο Πάουλο από την Γιουβέντους, 100%..."

"Δεν μπορώ να πω που θα πάει, αλλά οι πιθανότητες είναι τεράστιες. Εννοείται πως δεν είναι ευτυχισμένος εκεί που βρίσκεται".

Και δεν έμεινε μόνο εκεί ο αδερφός Ντιμπάλα, σημειώνοντας: "Ο Πάουλο δεν είναι ο μόνος που δεν είναι ευτυχισμένος, πολλοί παίκτες νιώθουν άβολα στην Γιουβέντους. Δεν θα είναι ο μόνος που θα φύγει".

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτοί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος ότι στ' αποδυτήρια της Γιουβέντους υπάρχει πρόβλημα.

Παλαιότερα είχε ειπωθεί ότι αρκετοί παίκτες λόγω της αγοράς του Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρούν ότι ο ρόλος τους έχει μειωθεί και τους έχουν δημιουργηθεί τάσεις φυγής.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ