ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο 15χρονος υιός του Πίρλο θα δοκιμαστεί απ' τη Γιουβέντους!

Ο 15χρονος υιός του Πίρλο θα δοκιμαστεί απ' τη Γιουβέντους!

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο υιός του Αντρέα Πίρλο, Νικολό αναμένεται το προσεχές διάστημα να δοκιμαστεί απ' την Κ15 της Γιουβέντους, ελπίζοντας να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του!

Ο Αντρέα Πίρλο αποχώρησε πρόσφατα απ' τη δράση, αλλά άφησε ως παρακαταθήκη μία σπουδαία καριέρα με τη φανέλα των Μίλαν, Γιουβέντους και New York City. Ο τρόπος παιχνιδιού του προκαλούσε τον ενθουσιασμό των φιλάθλων παγκοσμίως, ενώ οι στημένες φάσεις αποτελούσαν σήμα κατατεθέν του.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα βήματα του "Maestro" θέλει να ακολουθήσει κι ο υιός του, Νικολό, αφού σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα " Corriere di Torino", ο 15χρονος και πολλά υποσχόμενος κεντρικός μέσος αναμένεται να δοκιμαστεί από τη "Γηραιά Κυρία" το προσεχές διάστημα προκειμένου να κριθεί αν είναι έτοιμος για την Κ-15 του συλλόγου.

"Μου μοιάζει πάρα πολύ, είναι τεχνίτης αλλά όχι ιδιαίτερα δυναμικός. Παίζει ποδόσφαιρο και θα ήθελε να γίνει επαγγελματίας, όμως του λέω ότι πρώτα πρέπει να σπουδάσει", είχε δηλώσει πρόσφατα για τον υιό του ο Πίρλο.

Ο 15χρονος υιός του Πίρλο θα δοκιμαστεί απ' τη Γιουβέντους!

Ο Νικολό Πίρλο εν δράσει

Ο Νικολό έχει αυτή τη στιγμή συμβόλαιο με την Πετσέτο, μη επαγγελματική ομάδα που βρίσκεται στα περίχωρα του Τορίνο, με τον ίδιο να αγωνίζεται την Κυριακή στην ήττα της ομάδας του από την Sant’ Ignazio και να είναι ο κορυφαίος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο ίδιο γήπεδο και λίγα μέτρα μακριά από τον Πίρλο ήταν και αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους Φάμπιο Παρατίτσι για να δει τον 9χρονο γιο του Λορέντσο να αγωνίζεται με την Pulcini, με τους δύο άνδρες να βρίσκουν πάντως ευκαιρία να συζητήσουν και για τον 15χρονο Νικολό.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ