ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντόρτμουντ: Επαφή με τη Γιουβέντους για τον Εμρέ Τζαν

Juventus midfielder Emre Can, left, and Young Boys' Mohamed Ali Camara vie for the ball during the Champions League, group H soccer match between Juventus and Young Boys, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus midfielder Emre Can, left, and Young Boys' Mohamed Ali Camara vie for the ball during the Champions League, group H soccer match between Juventus and Young Boys, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ντόρτμουντ εξετάζει την περίπτωση του Εμρέ Τζαν, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι στη Γιουβέντους και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Εμρέ Τζαν υπέγραψε το καλοκαίρι του 2018 στη Γιουβέντους ως ελεύθερος από τη Λίβερπουλ, αλλά τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα περίμενε ο Γερμανός μέσος. Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν τον υπολογίζει ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα ο 26χρονος χαφ να μετράει μόλις οχτώ συμμετοχές την εφετινή σεζόν και 279 αγωνιστικά λεπτά.

Τη συγκεκριμένη εξέλιξη θέλει να εκμεταλλευτεί η Ντόρτμουντ, η οποία, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ωστόσο, η "Γιούβε" ζητάει 25.000.000 με 30.000.000 ευρώ προκειμένου να πει το "ναι" στην παραχώρησή του, τα οποία είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό για τους Βεστφαλούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα από την Ντόρτμουντ, ο Τζαν βρίσκεται και στο στόχαστρο της Έβερτον, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι θα τον ήθελε στο Λίβερπουλ.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ