ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντιμπάλα σε Αλέγκρι: "Το μ@@@ί της μάνας σου"

Juventus' Paulo Dybala waits to kick off after Barcelona's Lionel Messi scored his side's first goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Juventus' Paulo Dybala waits to kick off after Barcelona's Lionel Messi scored his side's first goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η απόφαση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αντικαταστήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα δεν φαίνεται πως άρεσε στον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος και έβρισε με χυδαίο τρόπο τον προπονητή του. (VIDEO)

Η Γιουβέντους, παρότι αγωνίστηκε για περισσότερα από 65 λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μάριο Μάντζουκιτς, επικράτησε με το εμφατικό 6-2 της Ουντινέζε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A και μείωσε τη διαφορά στους τρεις βαθμούς απ' την πρωτοπόρο Νάπολι.

Ωστόσο, την αναμέτρηση επισκίασε η αντίδραση του Πάουλο Ντιμπάλα την στιγμή της αλλαγής του. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποφάσισε να αντικαταστήσει στο 67ο λεπτό, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ντόουγκλας Κόστα. Η απόφαση του Ιταλού τεχνικού δεν άρεσε στον σούπερ σταρ της "Γιούβε", ο οποίος "συνελήφθη" απ' τον φακό να... στολίζει τον προπονητή του.

"Το μ@@@@ι της μάνας σου", φαίνεται να λέει ο Ντιμπάλα την στιγμή που αποχωρεί απ' τον αγωνιστικό χώρο. Μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση απ' την πλευρά των διοικούντων την ιταλική ομάδα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αργεντινός αντιδρά μ' αυτό τον τρόπο.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ