ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντιμπάλα: "Με ήθελε ο Μαντσίνι, όμως ήθελα Γιουβέντους..."

Ντιμπάλα: "Με ήθελε ο Μαντσίνι, όμως ήθελα Γιουβέντους..."

Ο Πάουλο Ντιμπάλα επιβεβαίωσε πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι του είχε τηλεφωνήσει για να τον πείσει να υπογράψει στην Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι, με τον ίδιο να έχει όμως μόνο τη Γιουβέντους στο μυαλό του.

Γιουβέντους και Ίντερ διεκδίκησαν το καλοκαίρι του 2015 τον Πάουλο Ντιμπάλα από την Παλέρμο, με τον Αργεντινό άσο να ισχυρίζεται πάντως ότι παρά το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι εκείνος είχε πάρει ήδη την απόφαση να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

"Πριν έρθω στη Γιούβε μίλησα με τον Μαντσίνι. Ήταν λογικό να τον ευχαριστήσω που με κάλεσε αλλά εγώ ήθελα πάντα να παίξω στη Γιουβέντους γιατί είναι η πιο δυνατή ιταλική ομάδα.

Από την πρώτη ημέρα που με ενημέρωσαν πως η Γιούβε ενδιαφερόταν για μένα δεν σκέφτηκα καμία άλλη ομάδα", αποκάλυψε με δηλώσεις του στο ιταλικό "Sky Sport" ο αρχικανονιέρης των "μπιανκονέρι" στη φετινή Serie A (13 γκολ), ενώ κατόπιν μίλησε για την πρώτη μάχη που δόθηκε με τη Μπάγερν στους "16" του Champions League (2-2) αλλά και τη δύσκολη ρεβάνς που ακολουθεί στο Μόναχο.

Ντιμπάλα: "Με ήθελε ο Μαντσίνι, όμως ήθελα Γιουβέντους..."

"Στο τέλος του πρώτου μέρους είπαμε να παραμείνουμε ήρεμοι για να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι, επειδή ξέραμε ότι η Μπάγερν θα μπορούσε να μας κάνει μεγάλη ζημιά. Είναι μία ομάδα που σε βάζει μέσα στην περιοχή σου, αν και στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Μετά το δεύτερο γκολ βγήκαμε από το δικό μας μισό γήπεδο, αναγκάσαμε τη Μπάγερν να κάνει λάθη και έτσι ήρθε η ισοφάριση. Στο τέλος του αγώνα καταλάβαμε πως μπορούσαμε να πιστεύουμε και πως στη ρεβάνς έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Εάν έχουμε στο Μόναχο την ίδια αποφασιστικότητα που δείξαμε στην τελευταία μισή ώρα του αγώνα στο Τορίνο μπορούμε να κάνουμε ζημιά στη Μπάγερν..."

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ