ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντε Λιχτ: "Δεν περίμενα να βρεθώ στον πάγκο"

Juventus' Matthijs de Ligt, center, looks out from the bench prior the Serie A soccer match between Parma and Juventus at the Tardini stadium, in Parma, Italy, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Matthijs de Ligt, center, looks out from the bench prior the Serie A soccer match between Parma and Juventus at the Tardini stadium, in Parma, Italy, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ματάις Ντε Λιχτ έμεινε στον πάγκο της Γιουβέντους καθόλη τη διάρκεια του αγώνα με την Πάρμα και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός αυτό μιλώντας σε ολλανδικό μέσο.

Η Γιουβέντους επιβλήθηκε 1-0 της Πάρμα στο "Ταρντίνι" στην πρεμιέρα της Serie A και ικανοποίησε τους φίλους της, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να παίρνουν μάλιστα το τρίποντο έχοντας αφήσει στον πάγκο τους Ντιμπάλα, Ντε Λιχτ και Ματουιντί.

Ο Ολλανδός διεθνής στόπερ, για το οποίο η Γιουβέντους δαπάνησε το ποσό των 75.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, δεν έκρυψε μάλιστα την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

"Είναι φυσιολογικό να θέλω να παίζω. Δεν αντιλήφθηκα κάτι από τις προπονήσεις και για αυτό δεν περίμενα να αρχίσω από τον πάγκο, αν και σέβομαι την απόφαση του προπονητή", δήλωσε στην εφημερίδα "AD" ο πρώην αρχηγός του Άγιαξ, και συμπλήρωσε:

"Είμαι ρεαλιστής, είμαι ακόμα σε περίοδο προσαρμογής στην Ιταλία. Το δίδυμο που αγωνίστηκε με την Πάρμα, αποτελούμενο από τους Μπονούτσι και Κιελίνι, εθεωρείτο για πολύ καιρό ως το κορυφαίο στον κόσμο.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κερδίσω τη θέση μου κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αισθάνομαι ότι γίνομαι όλο και πιο δυνατός. Στο αμυντικό κομμάτι δεν μου ζητούν πράγματα διαφορετικα από αυτά που έκανα στον Άγιαξ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νίκη με Κιελίνι η Γιουβέντους
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ