ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντάνι Άλβες: "Δεν με σεβάστηκαν στην Μπαρτσελόνα"

Foto LaPresse - Daniele Badolato
21/09/2016 Torino ( Italia)
Sport Calcio
Juventus - Cagliari
Campionato di Calcio Serie A TIM 2016 2017 - Stadio "Juventus Stadium"
Nella foto: Dani Alves esulta per il gol del 3-0

Photo LaPresse - Daniele Badolato
21 September 2016 Turin ( Italy)
Sport Soccer
Juventus - Cagliari
Italian Football Championship League A TIM 2016 2017 - "Juventus Stadium" Stadium 
In the pic: Dani Alves celebrates 3-0 goal
Foto LaPresse - Daniele Badolato 21/09/2016 Torino ( Italia) Sport Calcio Juventus - Cagliari Campionato di Calcio Serie A TIM 2016 2017 - Stadio "Juventus Stadium" Nella foto: Dani Alves esulta per il gol del 3-0 Photo LaPresse - Daniele Badolato 21 September 2016 Turin ( Italy) Sport Soccer Juventus - Cagliari Italian Football Championship League A TIM 2016 2017 - "Juventus Stadium" Stadium In the pic: Dani Alves celebrates 3-0 goal LAPRESSE

Τους λόγους που τον "οδήγησαν" να αποχωρήσει απ' την Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε ο Ντάνι Άλβες. Ακόμα, γνωστοποίησε γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους.

Με "σκληρά" λόγια μίλησε ο Ντάνι Άλβες για την αποχώρησή του απ' την Μπαρτσελόνα. Ο νυν ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους υποστήριξε στο ABC ότι στην Καταλονία δεν τον σεβάστηκαν, ενώ μόνο όταν έληγε η μεταξύ τους συμφωνία τον πλησίασαν για να ανανεώσει.

Επιπλέον, αποκάλυψε τους λόγους που τον "οδήγησαν" να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της "Γηραιάς Κυρίας".

"Μου αρέσει να αισθάνομαι ότι με θέλουν. Όταν δεν γίνεται αυτό αποχωρώ. Τις τελευταίες τρεις σεζόν στην Μπαρτσελόνα άκουγα συνέχεια απ' τους δημοσιογράφους: 'Ο Άλβες φεύγει', αλλά η διοίκηση δεν έκανε τίποτα γι' αυτό.

Έκαναν λάθη στην περίπτωσή μου και γι' αυτό έφυγα ως ελεύθερος. Κάτι που ήταν σίγουρα πλήγμα για την ομάδα, καθώς δεν έλαβε οικονομικό αντάλλαγμα βάσει του όρου που είχε συμπεριληφθεί στη συμφωνία μας.

Αυτοί που διευθύνουν την Μπαρτσελόνα δεν έχουν ιδέα για το πώς πρέπει να διαχειρίζονται τους παίκτες. Μου έκαναν προσφορά μόνο όταν ήρθε ο περιορισμός των μεταγραφών ως τιμωρία απ' τη FIFA. Υπήρξαν αγνώμονες και δεν με σεβάστηκαν".

Σχετικά με την επιλογή του να γίνει κάτοικος Τορίνο: "Ήθελα να βγω απ' τη ζώνη άνεσης και να συμμετέχω στο υψηλότερο επίπεδο μαζί με ιστορική ομάδα. Είμαι νικητής, όπως και η Γιουβέντους".

Ακόμα αναφέρθηκε και στην κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στην Ισπανία: "Τον σέβομαι κι τον εκτιμώ. Ήταν, όμως, αντίπαλός και έπρεπε να τον ανταγωνιστώ".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ