ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντάνι Άλβες: "60-40 η Γιουβέντους"

Juventus's Dani Alves gestures during a press conference at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 18, 2017.  FC Barcelona will play against Juventus in a Champions League quarterfinal, second-leg soccer match on Wednesday.(AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus's Dani Alves gestures during a press conference at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 18, 2017. FC Barcelona will play against Juventus in a Champions League quarterfinal, second-leg soccer match on Wednesday.(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ντάνι Άλβες έδωσε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στην Μπαρτσελόνα έναντι της Γιουβέντους και στην επιστροφή του στο "Καμπ Νόου" εξήγησε τις πικρόχολες δηλώσεις του καλοκαιριού.

Αρκετές πιθανότητες δίνει στην πρώην ομάδα του ο Ντάνι Άλβες, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς της νίκης της Γιουβέντους με 3-0 επί της Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος κατέκτησε 23 τρόπαια με τους Καταλανούς από το 2008, μεταξύ των οποίων έξι πρωταθλήματα και τρία Champions League, αστειεύτηκε αρχικά ότι η συνέντευξη Τύπου είναι "σαν την παρουσίασή μου", με τόσους φωτογράφους στην αίθουσα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην έκβαση του αγώνα στο "Καμπ Νόου": "Είναι πολύ συναισθηματικό να βρίσκομαι πίσω. Δεν είχα την ευκαιρία να επιστρέψω και να πατήσω στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι έχουμε 60%-40% πιθανότητες πρόκρισης, γι να δείξω και σεβασμό, αλλ΄γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στο 'Καμπ Νόου' και θέλουμε να σκοράρουμε, όχι μόνο να αμυνθούμε. Σκοπεύουμε να πληγώσουμε την Μπάρτσα και ένα γκολ θα κάνει μεγάλη διαφορά στο ζευγάρι".

Όσο για τα πικρόχολα σχόλια που είχε κάνει εναντίον της διοίκησης των "μπλαουγκράνα" το περασμένο καλοκαίρι, μετά από την αποχώρησή του, απάντησε: "Ήθελα απλά να εκφράσω το τι αισθανόμουν μέσα μου. Δεν μου αρέσει να κρατάω θετική ενέργεια παγιδευμένη μέσα μου. Λυπάμαι εάν κάποιος προσεβλήθη, αλλά απλά ήθελα να βγάλω έξω αυτήν την γλυκόπικρη αίσθηση κατά την αποχώρησή μου από την Μπαρτσελόνα. Αισθάνθηκα ότι εκδιώχτηκα λίγο".

"Χρησιμοποίησα τα ΜΜΕ της Μαδρίτης για να το εκφράσω αυτό, επειδή ήξερα ότι δεν θα πείραζαν αυτό που έλεγα, ενώ τα ΜΜΕ της Βαρκελόνης θα μπορούσαν να τα αλλάξουν".

Από εκεί και πέρα σχολίασε: "Στο τέλος της περασμένης σεζόν, είχαμε πετύχει κάτι αξιόλογο. Είπα ότι θα ήμουν χαρούμενος να παραμείνω, επειδή είμαι ακόμα φίλαθλος της Μπαρτσελόνα, αλλά η καριέρα μου απαιτούσε να πάω αλλού. Τώρα κρατάω την Μπαρτσελόνα σε μία ξεχωριστή θέση την καρδιά μου, αλλά αυτό απαιτεί να διαχωριστεί από τον επαγγελματισμό σε ένα σημείο".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ