ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Στην Ιταλία δεν αντιλαμβανόμαστε το επίπεδο των Μέσι και Κριστιάνο"

Barcelona's Lionel Messi shakes hands with Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon at the end of a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi shakes hands with Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon at the end of a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν υποστήριξε ότι στην Ιταλία δεν αντιλαμβάνονται το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά μόνο όταν έρχονται αντιμέτωποι με τη Γιουβέντους.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Γιουβέντους με 3-0 για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και ο Ιταλός γκολκίπερ της "Γηραιάς Κυρίας", Τζανλουίτζι Μπουφόν, υποστήριξε ότι η ομάδα του Τορίνο πρέπει να διδαχθεί από την αναμέτρηση του "Camp Nou".

Ο "Τζίτζι" στάθηκε στους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας ότι στη γειτονική χώρα δεν αντιλαμβάνονται το διαφορετικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του κόσμου.

"Είμαστε λίγο πληγωμένοι, αλλά είναι φυσιολογικό. Για όσους είναι συνηθισμένοι στο να νικούν και είναι πρωταγωνιστές στα περισσότερα ματς, η ήττα φέρνει ενόχληση. Η Γιουβέντους πρέπει να διαβάσει τις φάσεις του ματς και να μάθει από αυτό το παιχνίδι. Εάν θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς και να νικήσουμε αυτές τις τρεις ή τέσσερις ομάδες που αντικειμενικά έχουν καλύτερες μονάδες πρέπει να έχουμε συνοχή στις γραμμές και το παιχνίδι μας.

Εμείς, στη Γιουβέντους, που είχαμε την τύχη να παίξουμε απέναντι στον Μέσι και τον Κριστιάνο πρέπει να αντιληφθούμε τι σημαίνει να τους αντιμετωπίζεις. Στην Ιταλία δεν αντιλαμβανόμαστε το επίπεδό τους", υποστήριξε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ