ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Μεγάλη απογοήτευση, το άξιζε η Ρεάλ"

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon grimaces during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon grimaces during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα στον τελικό του Champions League απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως οι "μερένγκες" ήταν καλύτεροι κι άξιζαν το τρόπαιο.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να κατακτήσει το Champions League, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-1 απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Millennium του Κάρντιφ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την εξέλιξη της αναμέτρησης, τονίζοντας, βέβαια, πως οι "μερένγκες" ήταν καλύτεροι και άξιζαν το τρόπαιο.

"Είναι μία μεγάλη απογοήτευση, επειδή πιστεύαμε πως έχουμε κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο για να παίξουμε αυτό τον τελικό και να τον κερδίσουμε. Πραγματοποιήσαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο δημιουργήσαμε μεγάλα προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Επομένως, σου προκαλεί σοκ ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε. Ήταν απογοητευτικό. Προφανώς, για να κατακτήσεις ένα τρόπαιο πρέπει να προσπεράσεις όλες τις αντιξοότητες", σχολίασε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

"Πίστευα πως είχαμε μία πολύ σωστή προσέγγιση στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν δώσαμε δικαιώματα στη Ρεάλ. Ίσως τρέξαμε υπερβολικά πολύ και δεν καταφέραμε τελικά να το μετουσιώσουμε ως πλεονέκτημα μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα, η δύναμη και το πώς γνωρίζουν να νικούν σε τέτοια παιχνίδια επέτρεψαν στην Ρεάλ να επικρατήσει. Νίκησαν δίκαια. Φυσικά, υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε, καθώς το αποτέλεσμα δεν υπήρξε τελικά θετικό για την ομάδα μας".

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ