ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Η Ρεάλ είναι καλύτερη ομάδα από τη Γιουβέντους"

IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - Juventus' Gianluigi Buffon (#c) tracks the action during the match between Paris Saint-Germain and Juventus at the Hard Rock Stadium on Wednesday July 26, 2017, in Miami. (Marc Serota/AP Images for International Champions Cup)
IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - Juventus' Gianluigi Buffon (#c) tracks the action during the match between Paris Saint-Germain and Juventus at the Hard Rock Stadium on Wednesday July 26, 2017, in Miami. (Marc Serota/AP Images for International Champions Cup) MARC SEROTA/AP IMAGES FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

Συνέντευξη στην ισπανική "Marca" παραχώρησε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν. Τι ανέφερε για τον χαμένο τελικό του Κάρντιφ αλλά και για τα ματς της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους "8" του Champions League.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποτελεί μία από τις εμβληματικότερες μορφές της Γιουβέντους και του ιταλικού ποδοσφαίρου συνολικά.

Με αφορμή τις αναμετρήσεις εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League, ο αρχηγός των Ιταλών παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική " Marca", με τις απαντήσεις του να παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.

Η ήττα με 4-1 στον περυσινό τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται στις μνήμες όλων των φίλων της “γηραιάς κυρίας" για αρκετά χρόνια και όχι για ιδιαίτερα ευχάριστο λόγο.

"Στον περυσινό τελικό κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Εμείς, δεν ήμασταν τόσο κακοί για να υποστούμε τέτοια ήττα. Αρκετές φορές η τύχη σου χαμογελά και άλλες όχι, εκείνη την ημέρα δεν μας βοήθησε", ανέφερε ο 40χρονος πλέον Μπουφόν.

Όσο για την αποτυχία να κατακτήσουν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, έχοντας δύο χαμένους τελικούς απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, εν συγκρίσει με ότι συμβαίνει σε διπλές αναμετρήσεις με τους ίδιους αντιπάλους. "Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γι' αυτό το γεγονός. Θέλαμε να κερδίσουμε τους τελικούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως γνωρίζουμε να αντιμετωπίζουμε ομάδες αυτού του επιπέδου", σχολίασε ο Ιταλός.

Όταν η συζήτηση έφτασε στις αναμετρήσεις του Απριλίου με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ζινεντίν Ζιντάν για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έδειξε πως δεν αντιμετωπίζει αυτά τα ματς ως ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Κάρντιφ.

"Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Δεν θα ήθελα να σκεφτόμαστε το Κάρντιφ. Στόχος μας είναι να είμαστε στο κόλπο της πρόκρισης μέχρι τα τελευταία λεπτά της ρεβάνς στο Μπερναμπέου".

Ο Μπουφόν, πάντως, δεν παρέλειψε να παραδεχθεί την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο φέτος αλλά συνολικά στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλύτερη ομάδα από τη Γιουβέντους. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι τίτλοι, οι αριθμοί και η ιστορία. Θα προσπαθήσουμε να την ανταγωνιστούμε, αλλά αυτή η ομάδα έχει κάτι το ξεχωριστό, το διαφορετικό".

Όσο για τη γνώμη του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο;

"Έχω απεριόριστο θαυμασμό για τον Ρονάλντο, έχει βελτιωθεί πολύ. Αλλάξε τη θέση του, ξοδεύοντας λιγότερη ενέργεια κάτι που τον έχει κάνει πραγματικά θανατηφόρο. Είχα την τύχη να αντιμετωπίσω σπουδαίους επιθετικούς, όπως οι Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Κριστιάνο, όμως, είναι ασυναγώνιστος".

Photo Credits: Marc Serota/AP Images for International Champions Cup

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ