ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπονούτσι: "Να μην αναδειχτεί πρωταθλητής αν υπάρχει νέα διακοπή"

Juventus forward Cristiano Ronaldo celebrates with teammate Leonardo Bonucci, right, after scoring his side's opening goal during the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus forward Cristiano Ronaldo celebrates with teammate Leonardo Bonucci, right, after scoring his side's opening goal during the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ξεκαθάρισε πως σε περίτπωση που εμφανιστεί νέο κρούσμα κορονοϊού στην Serie A δεν θέλει να αναδειχτεί πρωταθλητής ενώ μίλησε και για τη δύσκολη σεζόν που πέρασε στην Μίλαν όταν πήρε την απόφαση να φύγει από την Γιουβέντους.

Η Serie A ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση στις 20 Ιουνίου και με 12 αγωνιστικές να απομένουν, ωστόσο αρκετοί φοβούνται πως αν υπάρχει ένα νέο κρούσμα κορονοϊού, τότε είναι πιθανό να μην ολοκληρωθεί ποτέ η σεζόν.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ρωτήθηκε για αυτό το ενδεχόμενο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Gazzetta dello Sport" και ξεκαθάρισε πως προτιμάει τότε να μπει παύλα στη σεζόν παρά να στεφθεί πρωταθλητής χωρίς να έχουν παιχτεί όλοι οι αγώνες.

"Ελπίζω να φτάσει μέχρι το τέλος η σεζόν. Εάν δεν γίνει αυτό θα υπάρχουν τοτες συζητήσεις, τσακωμοί, πολεμικές. Δεν θέλω άλλα πράγματα. Εάν σταματήσει το πρωτάθλημα, καλύτερα να σταματήσει έτσι και να μην έχουμε πρωταθλητή.

Ελπίζουμε να φτάσουμε μέχρι τις 2 Αυγούστου και να παίζουμε ακόμα μπάλα για να υπάρχει νικητής. Ελπίζοντας να είναι η Γιουβέντους", τόνισε ο στόπερ της βέκια σινιόρα, που στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για την εμπειρία που βίωσε παίζοντας για έναν χρόνο στην Μίλαν.

"Η σεζόν 2017-18 ήταν δύσκολη για μένα, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες και μετά από την ήττα στον τελικό του Champions League, πήρα τελικά μία απόφαση που αποδείχτηκε πως δεν ήταν καλή.

Αλλά θα πρέπει να ομολογήσω ότι η απόφαση αυτή, που σίγουρα επηρέασε την καριέρα μου, με βελτίωσε ως άνθρωπο. Εκείνοι οι μήνες στην Μίλαν με οδήγησαν σε αναζητήσεις στην ψυχή μου και με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως το πεπρωμένο μου ήταν στην Γιουβέντους, που είναι σαν οικογένειά μου.

Γνώρισα μερικούς υπέροχους ανθρώπους στην Μίλαν, πρώτα από όλους τον Ρίνο Γκατούζο. Ήταν δύσκολη χρονιά, όχι όμως και ανούσια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ