ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπονούτσι: "Επέστρεψα σε αυτό που νιώθω ότι είναι σπίτι μου"

FILE - In this Tuesday, May 9, 2017 filer, Juventus' Leonardo Bonucci, front, celebrates after the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy. Juventus keeps on breaking records. And it set another one on Sunday when it clinched an unprecedented sixth successive Serie A title, with one game to spare, following a victory over Crotone. It is the first time since Serie A was founded in 1929 that a club has won six straight titles. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Μπονούτσι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI, FILE

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ότι μέχρι και σήμερα νιώθει σπίτι του τη Γιουβέντους, ενώ ευχαρίστησε αυτούς που τον στήριξαν τη σεζόν που πέρασε.

Από το 2010 μέχρι το 2017 ο Λεονάρντο Μπονούτσι αγωνίστηκε στη Γιουβέντους με μεγάλη επιτυχία. Είχε γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες της πανίσχυρης ιταλικής ομάδας, κέρδισε τίτλους και ήταν από τους σπουδαιότερους, αν όχι ο σπουδαιότερος, κεντρικούς αμυντικούς του πλανήτη.

Το προηγούμενο καλοκαίρι πουλήθηκε στη Μίλαν, δεν έκανε καλή σεζόν, ενώ ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε στην έδρα της Γιουβέντους με τους "ροσονέρι" προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών των "μπιανκονέρι".

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στο Τορίνο και οι υποστηρικτές της Γιούβε φρόντισαν να δείξουν την απέχθειά τους τόσο με λόγια όσο και με φωτογραφίες, videos και gifs στο twitter.

Ο διεθνής Ιταλός, πάντως, ανέφερε στον λογαριασμό του στο twitter ότι θεωρεί τη Γιουβέντους σπίτι του, γράφοντας τα εξής για την επιστροφή του: " Κάθε ταξίδι τελειώνει με μια επιστροφή. Δεν ξεχνώ να ευχαριστήσω αυτούς που με στήριξαν αυτή τη σεζόν. Με τον ίδιο τρόπο, από σήμερα δεν θα ξεχάσω να δείξω με τη δουλειά μου, το πάθος μου να επιστρέψω σε αυτό που μέχρι και σήμερα νιώθω σπίτι μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Επέστρεψε στη Γιουβέντους ο Μπονούτσι
Κατακραυγή στο twitter της Γιουβέντους για τον Μπονούτσι

AP Photo/Antonio Calanni, File

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ