ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μήνυμα παρηγοριάς σε Κριστιάνο Ρονάλντο από Κάντιθ!

Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Άγιαξ πλήγωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο αποκλείοντας την Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League και η Κάντιθ έσπευσε να παρηγορήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Αυτό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης δεν ήταν κάτι το ξεχνάς από τη μία μέρα στην άλλη ειδικά αν λέγεσαι Κριστιάνο Ρονάλντο.

Και αυτό γιατί όχι μόνο είδε την Γιουβέντους να αποκλείεται από τα ημιτελικά του Champions League και να χάνει ο ίδιος την ευκαιρία να πάρει για τέταρτη σερί σεζόν το βαρύτιμο τρόπαιο (μετά από τρεις σερί κατακτήσεις με τη φανέλα της Ρεάλ) αλλά και επειδή ο Πορτογάλος θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά μετά το 2010 τα ημιτελικά του θεσμού από την... τηλεόραση!

"Ο Κριστιάνο ήταν στεναχωρημένος, ήθελε να φτάσει στον τελικό του Champions League. Τώρα θα χρειαστεί να περιμένει...", τόνισε στους συμπατριώτες της η μητέρα του "CR7", Ντολόρες Αβέιρο, με την αδερφή του, Κάτια Αβέιρο, να προσπαθεί να του ανεβάσει τη διάθεση με το εξής μήνυμα στο Instagram: "Εσύ έκανες το καθήκον σου, αγάπη μου. Συγχαρητήρια στον Άγιαξ".

Μήνυμα παρηγοριάς σε Κριστιάνο Ρονάλντο από Κάντιθ!

Πέρα πάντως από τα πολύ αγαπημένα του πρόσωπα που έσπευσαν να αφαιρέσουν τη λύπη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προσπάθεια να τον κάνει να ξεχαστεί και να χαμογελάσε έκανε και η Κάντιθ, με την ομάδα της Σεγούντα Ντιβισιόν να του κάνει κάλεσμα για να φορέσει τη φανέλα της.

"Γεια σου Κριστιάνο, μην στενοχωριέσαι για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ και έλα στην Κάντιθ. Μέσα σε μερικά χρόνια θα είμαστε εκεί να παλεύουμε, μία μεγάλη αγκαλιά", ήταν το μήνυμα της ισπανικής ομάδας μέσω του επίσημο λογαριασμού της στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους - Άγιαξ 1-2: Τα πιτσιρίκια ταπείνωσαν την "Γηραιά Κυρία"
O Ρονάλντο για πρωτη φορά εκτός ημιτελικών μετά το 2010!
Ο Άγιαξ ύψωσε το δάχτυλο στη Γιουβέντους
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ