ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μετά το πρώτο, ήρθε και το δεύτερο γκολ του Ρονάλντο για τη Γιουβέντους

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after his teammate Mario Mandzukic scored during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after his teammate Mario Mandzukic scored during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στην αναμέτρηση με την Σασουόλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε τα πρώτα του τέρματα με τη φανέλα της Γιουβέντους, σκοράροντας δις μέσα σε 15 λεπτά για το 2-0. (video)

Ο Ρονάλντο άνοιξε λογαριασμό στην εντός έδρας αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Σασουόλο, ανοίγοντας το σκορ για τους "μπιανκονέρι" στο 50ο λεπτό.

Ο Πορτογάλος επιθετικός πέτυχε ένα από τα πλέον εύκολα της καριέρας του αλλά δεν δίστασε να το πανηγυρίσει έξαλλα, καθώς ήταν το πρώτο του με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Και 15 λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο σκόραρε σε αντεπίθεση διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα αλλά και αυτά της ομάδας του!

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Πορτογάλος σταρ...

AP Photo/Luca Bruno

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ