ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μέσι: Έκανε κίνηση για τον Αργεντινό και η Γιουβέντους

Μέσι: Έκανε κίνηση για τον Αργεντινό και η Γιουβέντους
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ, FILE

Η Γιουβέντους προστέθηκε στις ομάδες που θέλησαν να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον Λιονέλ Μέσι, με την Equipe να αποκαλύπτει πως άνθρωποι της βέκια σινιόρα προσέγγισαν τον πατέρα του Αργεντινού επιθετικού.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνη που έσπευσε να κάνει την πρώτη κίνηση για να δείξει σε όλους τους άλλους ενδιαφερομένους πως θέλει απελπισμένα να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι πολίτες θα πρέπει να αισθάνονται 100% σίγουροι πως θα έχουν στο δυναμικό τους τον Pulga τη νέα σεζόν.

Και αυτό γιατί ακόμα και αν η Μπαρτσελόνα ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρησή του από το "Καμπ Νόου", υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες, με την Παρί Σεν Ζερμέν να προσεγγίζει τον πατέρα του Μέσι, Χόρχε, μέσω του αθλητικού διευθυντή της, Λεονάρντο, αλλά να μην είναι η μόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της έγκυρης "Equipe", άνθρωποι της Γιουβέντους πλησίασαν διακριτικά τον πατέρα του 33χρονου Αργεντινού φορ, που πρόσφατα αγόρασε σπίτι στο Μιλάνο, θέλοντας να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του εξάκις κατόχου της Χρυσής Μπάλας για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Φυσικά, το ατού της βέκια σινιόρα στην περίπτωση του Μέσι, σε περίπτωση που είναι σε θέση να καλύψουν τις οικονομικές αξιώσεις του, είναι ασυναγώνιστο, με τους μπιανκονέρι να προσφέρουν στον ηγέτη της "Μπάρτσα" την ευκαιρία να συνθέσει ίσως το κορυφαίο δίδυμο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, έχοντας δίπλα του τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ